Репяхова показала ніжну зустріч Віктора Павліка з його мамою: подружжя навідалося на батьківщину чоловіка

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, бізнесвумен Катерина Репяхова показала підписникам свого блогу ніжну зустріч чоловіка з його мамою.

Концертна директорка та бізнесвумен Катя Репяхова у 2020 році стала офіційною дружиною артиста. Багато українців висловлювали своє дещо негативне ставлення щодо цього союзу. Сама ж Катерина відверто відповіла, що просто покохала зіркового чоловіка, а різниця у віці майже в 30 років, яка так бентежить деяких пересічних громадян, не впливає абсолютно ні на що.

Репяхова показала ніжну зустріч Віктора Павліка з його мамою

Нещодавно блогерка Катерина Репяхова розповіла про поїздку на батьківщину Віктора Павліка. В соціальній мережі Instagram вона оприлюднила ніжні поцілунки чоловіка з мамою, на ім’я Олександра. Жінка була рада бачити сина та невістку, а також й співак від неї майже не відходив. Вони щиро посміхалися Катерині на камеру, говорили та дивилися щось в телефоні Віктора.

Віктор Павлік
Репяхова показала ніжну зустріч Віктора Павліка з його мамою
Віктор Павлік
Репяхова показала ніжну зустріч Віктора Павліка з його мамою

До речі, і сам артист вирішив поділитися з підписниками поїздкою додому. Він поширив нову світлину з матусею. Віктор обійняв її, взяв за руку, а жінка помітно, як сяяла від невимовної радісної зустрічі.

Варто зазначити, що Катерина Репяхова розповіла, що єдина донька чоловіка Христина не бачилася з їхнім сином, молодшим братиком Михайлом. Блогерка у ці справи не втручається, натомість ініціює зустрічі з мамою коханого, оскільки бабуся – це святе.

Нагадуємо, Катерина Репяхова у 2021 році народила свого первістка Михайла, який для зіркового чоловіка став четвертою дитиною. І що цікаво, молода дружина артиста мріє народити від нього ще й донечку. Розсекретила, що хотіла б назвати її Любою. Втім, чоловіку не подобається це ім’я, тому буде Олександра.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.