42-річна Лілія Ребрик показала, що любить їсти при вагітності: така страва не всім може прийтися до смаку

42-річна знаменита українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик вирішила розповісти та показати шанувальникам, що мала на обід. Така страва може не всім сподобатися.

В жовтні 2023 року відома зіркова родина Диких повідомила радісну звістку. Лілія Ребрик та Андрій Дикий стануть батьками втретє. Після гендер-паті подружжя поділилося, що в очікуванні ще однієї дівчинки.

Телеведуча вже неодноразово відповідала на закиди деяких підписників, що вони нібито наважилися на дитину, аби чоловік мав змогу відкосити від армії. Лілія Ребрик заявила, що з Андрієм давно хотіли третього малюка.

Лілія Ребрик показала свій розкішний заміський будинок
Лілія Ребрик показала, що любить їсти при вагітності

Акторка, відповідаючи на питання шанувальників в соціальній мережі Instagram, розповіла, що планує народжувати тільки в Україні. Третя донечка має з’явитися на світ навесні цього року, а саме в березні.

А поки знаменитість насолоджується своєю вагітністю та ділиться буднями з підписниками блогу. Зокрема, нещодавно Лілія Ребрик показала свій обід. Зірка смакувала шпинатним крем-супом з яйцем пашот. Вона поцікавилася у шанувальників, чи полюбляють вони таку страву. З результатів опитування, більшість підписників проголосувало, що ніколи такої страви не зрозуміють.

Лілія Ребрик показала, що любить їсти при вагітності

Телеведуча зазначила, що їй було дуже смачно. Робимо висновок, що у кожного різні смаки та вподобання, особливо, коли це стосується їжі.

Лілія Ребрик показала, що любить їсти при вагітності

Нагадуємо, Лілія Ребрик відверто поділилася своїми відчуттями в період третьої вагітності. Зірка не приховала, що активно працює, як і в попередні дві, втім, втомлюється не так, як раніше. Вона дає собі вчасно відпочити. Також після 6 місяців не має токсикозу, помітила, що відросло волосся та вже із нетерпінням зі всією родиною чекає на появу донечки.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.