Оля Полякова з 18-річною донькою Машею опанували нову професію: гадалки зібралися. Такий одяг дуже личить

Відома українська співачка Оля Полякова вирішила на деяку мить зануритися у нову професію. Зірка разом з 18-річною донькою Машею в прямому ефірі гадали на картах Таро.

Артистка Оля Полякова намагається підтримувати своїх доньок в проявах самореалізації, приймаючи їхні захоплення. Так, 18-річна дочка співачки ще у 2022 році розповідала про те, що їй подобається гадати на картах Таро.

Маша опанувала техніку гадання на картах і тепер може сміливо ворожити людям. Це вона й зробила разом із зірковою матусею. До слова, в соціальній мережі Instagram Оля Полякова оприлюднила ефір, який вони провели учора. Підписники ставили в коментарях свої питання, які їх найбільше цікавили та не давали спокою довгий час.

Маша Полякова
Оля Полякова з 18-річною донькою Машею опанували нову професію

Деякі цікавилися у Маші про продюсера та репера Потапа, а саме про його перебування, також чимало підписників запитували про Євробачення. Втім, багато питань стосувалися саме особистого життя, оскільки парам кортіло дізнатися про своє майбутнє.

До прямого ефіру Оля Полякова з донькою старанно підготувалися. Вони вбралися так, аби виглядати справжніми ворожками. Доповнив образ кожної з них чорний капелюх. До речі, в коментарях шанувальники зазначили, що Маші неабияк личить цей образ.

Крім того, під час прямого ефіру прихильники не змогли не поцікавитися, де наразі перебуває молодша донька артистки Аліса. Оля відверто відповіла, що зараз вона в Англії, але через тиждень приїде в Україну на канікули.

Яка різниця у віці у Полякової з чоловіком
Оля Полякова та Вадим Буряковський з доньками

Нагадуємо, у 2004 році Оля Полякова з коханим Вадимом Буряковським узаконили свої стосунки шлюбом. У 2005 році у них народилася дочка Маша, а у 2011 році друга донька Аліса. Різниця у віці артистки з чоловіком складає 16 років, утім, вона не стала на заваді справжньому коханню.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.