53-річна співачка Ірина Білик показала, як виглядала до пластики: якою була зірка до зміни зовнішності?

Відома українська виконавиця не приховує, що користувалася послугами пластичних хірургів. Пропонуємо подивитися, якою зірка була до перевтілення.

Народна артистка України Ірина Білик вже багато років сяє на сцені. В неї є натовпи шанувальників, а чоловіки пропонують їй відвідати РАЦС прямо на концертах. Вона впевнена у собі та своїй творчості. Проте так було не завжди.

Жінка не приховує, користувалася послугами лікарів краси. Більш того, довгий час вона мала сильні комплекси пов’язані зі своєю зовнішністю. Тому, як тільки видалася нагода, вирішила їх позбутися.

Ірина Білик показала себе до пластики
Ірина Білик показала себе до пластики

Вперше, виконавиця звернулася до хірурга після народження свого старшого сина Гліба. Ірині не подобалася форма своїх очей. Окремим ударом для жінки, стали слова Леоніда Кучми про її сум в очах. Тому вона стійко вирішила виправити свій “сумний” погляд. Та після цього не зупинилася.

Пізніше зірка прибрала горбинку з носа, робила підтяжки та уколи краси. А уважні шанувальники впевнені, що Білик коректувала вилиці та підборіддя. Та не схоже, що співачка збирається зупинитися.

Ірина Білик показала себе до пластики
Ірина Білик показала себе до пластики

Шанувальники зірки відзначають, що вона перестаралася й радять залишити своє бажання стати красивішою. Вони впевнені, що жінка стає зовсім іншою та геть не схожою на саму себе. Проте, схоже такі коментарі ні краплі не займають співачку. За свою кар’єру жінка змінила купу образів, вона примірила амплуа блондинки, брюнетки та навіть рудої. А сценічні костюми артистки вражають своєю яскравістю.

Ірина Білик показала себе до пластики
Ірина Білик показала себе до пластики

Нагадаємо, творчий шлях зірки почався у 90-ті, після її участі у фестивалі “Червона рута”, що приніс популярність не одному українському артистові. З того часу, її пізнаваність тільки зростала, попри постійні експерименти з зовнішністю.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.