Тоня Матвієнко показала, якою стала її старша дочка Уляна, яку вона народила в 16: копія Ніни Митрофанівни

Легенда української естради Ніна Матвієнко залишила після себе справжню династію, якою може пишатися. Зокрема в неї є прекрасна доросла онучка Уляна.

У жовтні минулого року життя пішла душа української пісні Ніна Митрофанівна Матвієнко. Це велика втрата для українського шоу-бізнесу та культури в цілому. Але після себе вона не залишила пустоту.

Її пісні виконує її дочка Тоня Матвієнко, яка успадкувала від матері незвичайний голос і професіоналізм. А риси обличчя артистки також не відійшли у вічність. Так, на зірку дуже схожа її старша онучка Уляна.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її старша дочка Уляна

Старша донька Тоні Матвієнко Уляна викреслила її з життя
Тоня Матвієнко показала, як виглядає її старша дочка Уляна

Колись за її появу на світ зіркова бабуся дійсно боролася. Тоня завагітніла в 16 років. Це доволі непростий рік для материнства, тому звісно з’являлися різні думки. Але Ніна Митрофанівна наполягла на тому, щоб дочка народила.

Батьки не змогли впоратися з бурхливими емоціями та побудувати здорові довготривалі стосунки. Але в результаті їхніх взаємин народилася прекрасна дівчинка, яка отримала ім’я Уляна. Ніна Митрофанівна неодноразово говорила, що шкодує про те, що сильно втручалася у життя своєї спадкоємиці та тиснула на неї.

Ніна Матвієнко з онучкою Уляною
Тоня Матвієнко показала, як виглядає її старша дочка Уляна

Але як би там не було, Уляна — це величезний подарунок, який сімейству подарувала доля. А зараз вона вже доросла та не живе з батьками. Колись із матір’ю в неї були дуже складні стосунки і вона навіть йшла із дому. Та коли з’явився Арсен Мірзоян, дівчина повернулася.

Вона має сильний характер, волю, вміє спілкуватися з пресою та не уникає уваги. Так би мовити гідне продовження роду Гончарів та Матвієнко.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram час від часу з’являються дуже якісні та красиві кадри, на яких вона демонструє усю свою вроду. І дійсно, на Тоню вона не надто схожа, а от бабусю нагадує дуже сильно.

Хто знає, можливо її молодша сестра Ніна також буде копією бабусі, що стане великим подарунком перш за все для шанувальників, які так сильно сумують за легендою.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.