Ксенія Мішина вийшла на зв’язок із повними сліз очима: зміни у зовнішності сталися, але пішли не за планом

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вразила мережу раптовим перевтіленням, яке було влаштовано заради зйомок. Що змінилося в знаменитості?

Відомий український акторці Ксенії Мішиній прекрасно знайомий процес підготовки до зйомок. Зірка має за плечима величезний досвід. Щось давалося легко, щось набагато складніше. І тим не менш, публіка запам’ятала її як неймовірно вродливу, здібну та талановиту жінку.

Ксенія Мішина змінила колір очей та показала результат

Ксенія Мішина повертається додому
Ксенія Мішина змінила колір очей та показала результат

Останнім часом зірка при цьому все частіше показує своїм шанувальникам усі етапи підготовки до зйомок як до фільмів, так і до шоу. Для продюсерів це додатковий піар, якому вони тільки раді, а сама Ксенія заохочує своїх фанатів до перегляду проєктів з її участю.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, в якому показала, як їй ставлять в очі кольорові лінзи. Після цього у зірки сильно потекли сльози, а очі значно почервоніли. Але вже через декілька хвилин Ксенії вдалося заспокоїтися, а перед користувачами постала картина, на який Мішина була з яскраво синіми очима.

Ксенія Мішина змінила колір очей та показала результат. Скріншоти особистої сторінки зірки

Причому зірка одразу ж зауважила, що пробує лінзи вперше у своєму житті, тому така реакція її організму зовсім логічно і не є неочікуваною. Роздратування слизової оболонки призвело до того, що акторка буквально заливалася сльозами, поки їй допомагали перевтілитися у її героїню.

Нагадуємо, що днями акторка разом з сином повернулася з відпочинку. Можна сказати, що це була найневдаліша поїздка за всю біографію зірки. Ксенія Мішина розповіла, що встигла сильно отруїтися, потрапити у ДТП, і навіть загубити сина. По приїзду Платон також порвав свою куртку. І все ж таки сім’ї вдалося зберегти хороший настрій та повернутися цілими і неушкодженими. Зараз акторка вже активно бере участь у новому телевізійному сезоні. Тому на шанувальників акторки чекає багато чого цікавого у цьому році.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.