Тіна Кароль ошелешила виглядом на Нацвідборі Євробачення без макіяжу і в дешевому обручі: “Я ризикую”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вразила мережу своїм неочікуваним образом, який вона підібрала для Нацвідбору. Що відбувається з артисткою?

Тіна Кароль недарма свого часу отримала статус української поп-діви. І цьому посприяли не тільки репертуар та харизма артистки, але і її легендарні образи, які досі користуються популярністю серед аудиторії, попри їх неактуальність.

Купляючи квитки на концерт зірки, фанати не дарма очікують справжнього перформансу. І кожного разу залишаються задоволеними. Але на останній свій захід Тіна Кароль вирішила трохи поекспериментувати і дійсно здивувала публіку.

Тіна Кароль прокоментувала свій простий образ для Нацвідбору Євробачення

39-річна Кароль показала, який вигляд має зранку після пробудження
Тіна Кароль прокоментувала свій простий образ для Нацвідбору Євробачення

Справа в тому, що артистка вийшла до глядачів у дуже простому вигляді. Можна навіть сказати, що домашньому. На обличчі зірки не було жодного макіяжу, а на голові ніякої зачіски. Кароль прибрала своє волосся простим обручем із заліза, а ззаду зав’язала пучок.

Тіна Кароль прокоментувала свій простий образ для Нацвідбору Євробачення

Так само гардероб у співачки був найпростіший, але Тіна Кароль оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому показала, як збиралася, і також поділилася думкою про те, що дуже ризикує таким експериментом. Мовляв, реакція може бути неочікуваною, але вона для неї дуже важлива.

Нагадуємо, що Андрій Данилко також здивував публіку своїм зовнішнім виглядом. Артист з’явився з вухами Мікі Мауса та пластиром на обличчі. За його словами, гримери просто не змогли впоратися з проблемою, яка виникла в нього на щоці, і було прийнято рішення її заклеїти. При цьому артист пожартував, що була бійка. Втім, імовірніше за все, у зірки просто виникло маленьке висипання, яке не піддалося жодному маскуванню. Таке стається, і часом навіть освітлення не рятує ситуацію.

Цьогоріч знаменитості дійсно дивували своїми образами та експериментами, але в цілому публіка залишилася задоволеною, а Тіну Кароль ніхто не критикував. Можливо, якби це була не поп-діва, то хейту було-б вдосталь.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.