Злата Огнєвіч повертається до спорту: і після паузи виглядає в обтислому костюмі як топ-модель (ФОТО)

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч повертається до спорту. І після паузи зірка може похизуватися розкішною фігурою, про яку більшість дівчат мріють.

Для того, аби знаменитостям запам’ятатися публіці та бути прикладом для наслідування, вони старанно працюють над власною зовнішністю, фігурою та стилем одягу. Останнім часом у зірок шириться тренд показувати обличчя без макіяжу. І варто зазначити, що публіка неабияк цінує справжність та демонстрацію природної краси. Це мотивує правильно доглядати за собою та своїм здоров’ям.

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Злата Огнєвіч повертається до спорту

Наприклад, нещодавно співачка Злата Огнєвіч показала, як відновила заняття спортом. Артистка повернулася з відпустки й вирішила знову взятися за зовнішність та здоров’я. Для неї це тренування виявилося першим після перерви в місяць.

Злата Огнєвіч повертається до спорту

Виконавиця, як завжди, відвідала заняття зі стретчингу у своїй улюбленій студії. До речі, до неї зірка ходила і минулого року. Злата на відео похизувалася розкішною підтягнутою фігурою. Вона напружувала та розтягувала внутрішні м’язи стегон, робила вправи з обтяжувачами для пружних сідниць, а також демонструвала вигини фігури.

Злата Огнєвіч повертається до спорту

Також після повернення з Таїланду співачка наважилася на кардинальні зміни у зовнішності. Наразі Злата Огнєвіч ходить з каре, яке їй дуже личить. Нагадуємо, протягом всієї відпустки артистка зіштовхувалася з чималим хейтом від пересічних громадян. Річ у тім, що знаменитість тоді вирішила ділитися з шанувальниками, як проходить її відпочинок.

Злата Огнєвіч показала нову зачіску

Деякі користувачі мережі писали виконавиці гнівні повідомлення стосовно недоречності висвітлення такого контенту в часи повномасштабної війни в Україні. Огнєвіч не стала мовчати та відповіла, що знає про війну, сирени й сама живе в таких реаліях. Тому, вважає, що мала право на цей відпочинок.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.