Падчерка Потапа показала свого справжнього батька: жила не з ним, але завжди була його татусевою дочкою

Дочка знаменитих українських продюсерів Ірини Горової та Потапа показала свого справжнього батька. Як виглядає знаменитий Юрій Горовий, який колись був другом продюсера.

Колишнього друга Потапа Юрія Горового публіка бачила неодноразово. Справа в тому, що свій шлях до українського шоу-бізнесу вони розпочинали разом. І саме Юрій колись був чоловіком Ірини Горової.

У пари навіть народилася прекрасна донечка, яка отримала ім’я Наталія. Коли сім’я стала дійсно знаменитою, то з’являлися на публіці вже у своєму відомому складі. Незабаром Ірина повідомила про те, що вагітна другою дитиною.

Падчерка Потапа показала свого справжнього батька Юрія Горового

Наташа Горова зробила боб-каре
Падчерка Потапа показала свого справжнього батька Юрія Горового

Наталія росла у доволі заможній та відомій родині. При цьому вона не розривала свого зв’язку з батьком, і Юрій постійно був поруч. Які стосунки далі складалися між Потапом та Горовим достеменно невідомо, але співпрацювали вони ще довго. Тому немає сумнівів, що сімейні свята, вечірки та інші заходи вони також проводили разом.

Водночас, які взаємини складалися у дівчинки зі своїм вітчимом достеменно невідомо. Ані Ірина, ані Потап ніколи не обговорювали дане питання з пресою. Хоча ззовні виглядало так, що Наталія прекрасно ладнає з Потапом.

Падчерка Потапа показала свого справжнього батька Юрія Горового

На даний момент дівчина вже заміжня, проживає за кордоном, і час від часу приїжджає до України. І звісно, у ці моменти не може не побачитися зі своїм татом.

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому показалашся разом зі своїм батьком Юрієм. У дописі вона зізналася, що всі вважають, ніби вони дуже схожі.

Юрій відростив собі довжелезну бороду, але так само продовжує бути лисим. На руках можна помітити татуювання. Горовий так само виглядає дуже стильно та впевнено. Чим зараз займається чоловік залишається загадкою, адже його співпраця з Потапом давно розірвана. Також цікаво, що чоловік має на руці червону нитку, яка є оберегом від злого ока.

Зараз всім я вже прощається з Наталкою, яка найближчим часом повернеться до свого нового дому.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.