14 історій кохання до 14 лютого: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, яку він взяв у шлюб “з причепом”

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов зараз щасливий у шлюбі з Катею Осадчою, але статус зразкового сім'янина отримав у парі з Людмилою.

Ще 10 років тому публіка вважала, що Юрій Горбунов щасливо живе зі своєю дружиною Людмилою. І єдине питання, яке здебільшого цікавило публіку, коли вона все ж таки наважиться подарувати йому дитину.

Телеведучий покохав свою майбутню дружину, коли вона вже мала сім’ю. Наявність чоловіка не завадила почуттям, як і різниця у віці: Людмила була набагато старша за Юрія. Жінка працювала балериною: а Горбунов волею долі опинився в театрі. Так розпочалася їхня історія.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина

Юрій Горбунов показав свою колишню дружину Людмилу
Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина

Телеведучий виховав падчерку Ксенію як рідну, а потім почав няньчити онуків. Коли ж розповзлися перші чутки про його роман з Катериною не було відомо, що відбувається в сім’ї. Лише згодом телеведучий зізнався, що 2 роки як розлучений. Але не ділився деталями розставання. Цілком можливо, щодо офіційного розриву пара ще й не жила разом.

Юрій Горбунов показав свою колишню дружину Людмилу
Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина

Однак дещо залишається незмінним: Юрій та Людмила визнають, що вони — рідні люди, а тому продовжують спілкуватися. Горбунов якось розповів, що з колишньою дружиною розмовляє принаймні раз у місяць по телефону. Зараз вона проживає в Сполучених Штатах Америки разом зі своєю сім’єю. Але жінка планує повертатися до України, так як в неї тут є нерухомість та майно.

Катя Осадча не проти спілкування чоловіка з колишньою, адже і сама підтримує зв’язок з екс-благовірним Олегом Поліщуком. Зокрема, він постійно з’являється на днях народженнях своєї колишньої тещі. Юрій Горбунов також бачиться з ним хоча і нечасто, але регулярно.

Фотографій Людмила Горбунова є в мережі небагато, і всі вони десятирічної давності. Все тому, що після розлучення вона припинила вести публічний образ життя і взагалі не викладає свіжих кадрів.

Навпроти, Юрій Горбунов та Катя Осадча дуже активні у соціальних мережах, і кожного дня показують своїм фанатом, яке гніздечко вони зуміли побудувати, і яку родину створили.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.