Катерина Осадча показала, як проводить час в засніжену пору з синами від Горбунова. Чоловіка не помічаємо

Українська телеведуча Катерина Осадча вирішила показати, як проводить час з синами від чоловіка Юрія Горбунова. Хлопчики із зірковою матусею насолоджувалися зимовою дниною.

Журналістка Катерина Осадча та шоумен Юрій Горбунов вже сім років офіційно перебувають у шлюбі. Втім, стосунки пари почалися ще раніше. Так, вони не надто люблять ділитися подробицями початку своїх стосунків, однак інколи відкривають деякі цікаві таємниці.

Відомо, що доля звела майбутнє подружжя на знімальному майданчику вокального проєкту “Голос. Діти”, де вони працювали ведучими. Все почалося з того, що Юрій підвозив Катерину додому після роботи, вони багато спілкувалися та проводили час разом.

Юрій Горбунов та Катя Осадча зі своїми дітьми
Катерина Осадча показала, як проводить час в засніжену пору з синами від Горбунова

За словами Катерини, першим зізнатися в почуттях наважився шоумен, а вона стала ініціаторкою їхніх стосунків. Пара приховувала свій роман та не хотіла публічно розголошувати всіх подробиць. І лише після весілля та появи на світ першого спільного сина Івана, вони підтвердили свої відносини.

Офіційно узаконити стосунки шлюбом Юрій та Катерина наважилися 3 лютого 2017 року. А вже 18 лютого цього ж року телеведуча народила хлопчика, якого назвали Іваном. 19 серпня 2021 року Катя знову ощасливила родину поповненням. Вона народила ще одного сина. Пара вирішила назвати його Данилом.

Так, нещодавно Катерина Осадча в соціальній мережі Instagram поділилася роликом, який зняла під час прогулянки з синами. Старший син Каті та Юрія катав молодшого братика на санках. Схоже, що хлопчики та зіркова матуся вирішили насолодитися снігом та справжньою зимовою атмосферою, поки випала така нагода.

Катерина Осадча показала, як проводить час в засніжену пору з синами від Горбунова

До речі, чоловік Горбунов розповідав, що обожнює проводити час з синами та дружиною, коли є можливість. Наприклад, нещодавно він залучив старшого спадкоємця Івана до спільного заняття йогою.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?