Як виглядає новий коханий Аліни Гросу? Після розлучення і невдалого роману з актором знайшла своє щастя

Декілька років тому Аліна Гросу пережила чергову драму в особистому житті. Розрив з Романом Полянським відбувся поза камерами, але все 1 був відчутний для аудиторії.

Після 24 лютого Аліну Гросу неодноразово розпитували про її бойфренда. Справа в тому, що актор Роман Полянський — росіянин, і звісно міг залишити свою кохану та втікти на батьківщину. При цьому його особиста сторінка в соціальній мережі Instagram була закрита. Заявки чоловік не приймав. Співачка спочатку намагалася захищати свого обранця. Зокрема, вона говорила про те, що його блогом управляє менеджер.

Як виглядає новий коханий Аліни Гросу

Аліна Гросу презентувала новий кліп: головним героєм став американець
Як виглядає новий коханий Аліни Гросу: співачка розповіла про бойфренда

Але вже через півроку стало відомо про їхнє розставання. Причина досі невідома. Однак, чоловік засвітився в Москві ще до цього, що стало причиною підозр на рахунок того, що відносини пари завершилися майже одразу.

А згодом стало відомо, що Аліна перенесла операцію, а потім довго проходила реабілітацію наодинці. В кінці кінців, було прийнято рішення про її переїзд до Сполучених Штатів Америки. За офіційною версією, він носить тимчасовий характер. Однак шанувальники підозрюють, що насправді артистка могла, як і інші її колеги, поїхати з наміром залишитися, якщо все піде за планом.

Аліна Гросу показала нового бойфренда
Аліна Гросу показала нового бойфренда

Цікаво, що за кордоном їй також вдалося налагодити особисте життя. Аліну досить довгий час фанати намагалися жаліти, і врешті-решт співачці це так набридло, що вона дала зрозуміти — в її серці є людина. Вона опублікувала у своєму блозі декілька фотографій, на яких показала, як проводить час з коханим, але так і не засвітила його обличчя. Його особистість також залишається великою загадкою.

Хто він та чим займається Аліна замовчує. І в цілому його присутність у її житті була настільки непомітною, що якби артистка сама не заговорила про свої стосунки, мало хто б здогадався, що вони є.

Нещодавно Аліна приїхала до України, і невідомо, чи взяла вона з собою свого бойфренда. Як ніяк, чоловіку все ж таки потрібно познайомитися з сім’єю, а тому ця спільна поїздка дійсно могла відбутися.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?