Вагітна Христина Решетнік з округлим животом позувала на професійній фотосесії: такий стан їй дуже личить

Блогерка Христина Решетнік показала підписникам свого фотоблогу світлину з округлим животом. Знаменитість любить пригадувати часи своїх трьох вагітностей.

Христина Решетнік є дружиною знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка. Неабияку славу та популярність чоловіку принесла робота на романтичних проєктах – “Холостяк” та “Холостячка”.

Шанувальникам зіркової пари стало цікаво, чи брав Григорій участь в подібних шоу. Христина зізнавалася, що її коханий завжди допомагав знайти пару іншим, втім, сам на проєктах долю не шукав.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Христина Решетнік з округлим животом позувала на професійній фотосесії

Варто зазначити, що відоме українське подружжя в шлюбі вже 13 років. І якщо здається, що пара не мала суттєвих проблем та труднощів у стосунках, то ця думка є хибною. Христина не приховує, вони з чоловіком можуть сваритися, потім миритися, зіштовхувалися з кризами, але при цьому ніколи не думали про розлучення.

Дружина телеведучого ощасливила чоловіка трьома синами й нерідко любить згадувати часи своїх вагітностей. Наприклад, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram блогерка вирішила оприлюднити ще одну архівну світлину, на якому позувала з великим животом. Тоді Христина мала професійну фотосесію.

Христина Решетнік з округлим животом позувала на професійній фотосесії

Так, підписники знаменитості, які уважно слідкують за її життям, вже не раз могли насолодитися кадрами, де вона щаслива і при надії. До речі, Христина та Григорій дуже мріють про доньку, тому на трьох синах зупинятися не думають.

Нагадуємо, Христина Решетнік відверто розповіла, чи ревнує чоловіка. Зазначила, що насправді не ревнива, оскільки коханий не дає їй ніяких приводів. Навіть під час знімань проєкту “Холостяк”, де він перебував в оточенні красивих учасниць, вона знала, що Григорій тільки її чоловік.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.