Олександр Усик вперше зустрівся із новонародженою донькою: багатодітний батько 4 маленьких діток (Фото)

Знаменитий український спортсмен Олександр Усик зустрівся зі своєю новонародженою донькою та зачарував мережу свіжими кадрами. Усі деталі в статті.

На початку лютого стало відомо, що всесвітньовідомий український боксер Олександр Усик став батьком. При цьому зірка спорту знаходився далеко від дому, адже в нього був запланований бій. Тим часом його кохана дружина привела на цей світ четверту спадкоємицю.

Жінка відправила своїх дітей з матір’ю, і на цей раз на пологах була сама. Втім, вона зробила це спеціально, адже повністю довірилася лікаря. Судячи з усього, увесь процес пройшов добре, а дівчинка народилася абсолютно здоровою. Незабаром мама виписалася, але не було відомо, чи бачився Олександр з малюком.

Олександр Усик показав, як зустрівся з новонародженою донькою

Слава Дьомін повідомив, що Олександр Усик став батьком вчетверте
Олександр Усик показав, як зустрівся з новонародженою донькою

І лише днями боксер повідомив, що нарешті зустрівся з донечкою. Його дружина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому показала їхнє ніжне знайомство.

Зокрема, у кадрі зірковий тато схилився над люлькою, в якій лежить маленька дівчинка. Обличчя дитини не видно, як власне є інших деталей. І сам Олександр стоїть до об’єктиву спиною, але це ніяким чином не знизила рівень зворушливості моменту.

Олександр Усик показав, як зустрівся з новонародженою донькою. Скріншоти особистої сторінки дружини боксера

Цілком імовірно, що незабаром спортсмен також дасть ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповість деталі того, як все відбувалося, і яким чином його дружині вдавалося до останнього тримати все в секреті.

Нагадуємо, що донечку пара назвала Марією. Це четверта дитина у родині українського чемпіона світу. Олександр та Катерина вже виховують доньку Єлизавету та двох синів – Кирила та Михайла. Обоє нещодавно здобули нагороди на змаганнях, які відвідав сам Усик, аби підтримати своїх хлопців.

Варто також відзначити, що Олександр Усик з’явився в Україні через перенесення його довгоочікуваного бою з Фʼюрі. І хоча шанувальники дуже засмутилися, у цьому безумовно є плюс для зірки.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?