“Матуся” Надя Дорофєєва показала сина та як з ним проводить час: хлопчик бавиться та виглядає щасливим

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва показала, як проводить час з 2-річним сином свого чоловіка. Хлопчик на фото виглядає усміхненим та щасливим.

33-річна виконавиця прекрасно ладнає з дітьми коханого, ресторатора Михайла Кацуріна. До речі, в Мережі вже обговорювали її вагітність. Однак співачка майже відразу спростувала всі чутки й натякнула, що поки народжувати не збирається. Пояснила, що не наважується на материнство через напружений робочий графік та постійні стреси.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Варто зазначити, що артистка щиро полюбила спадкоємців коханого. Вона розповідала, що з його 8-річною донькою Олександрою та 2-річним сином Іваном немає суттєвих проблем, оскільки діти виховані та спокійні. Шанувальники, які уважно слідкують за життям знаменитості в її блозі, нерідко можуть побачити з ними кадри.

Наприклад, нещодавно співачка на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram показала, як проводить час з сином коханого. На світлині Іван бавився на своєму улюбленому кріслі. Дорофєєва відвідала з хлопчиком столичну кондитерську – Namelaka. Зазначила, що солодощі, якими можна посмакувати в закладі, є їхніми улюбленими.

Надя Дорофєєва показала сина та як з ним проводить час

Судячи з кадру, 2-річний Іван був усім задоволений. Дорофєєва розповідала, що намагається з чоловіком пояснювати дітям, що у них є рідні мама і тато. А ось вона – це ще одна людина, яка їх дуже любить.

Нагадуємо, Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом вдруге вийшла заміж влітку 2023 року. Дантес не був запрошеним гостем на урочистість. Крім того, експодружжя зв’язок не підтримує.

Натомість її чоловік, ресторатор Михайло Кацурін спілкується з колишньою дружиною Дашею, оскільки разом вони виховують двох дітей.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.