42-річна Лілія Ребрик вийшла на звʼязок та повідомила, що стала матірʼю: “Раз на 12 років ми народжуємо”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик вразила мережу зізнанням та показала свій новий образ матері. З яким саме повідомленням зірка вийшла на звʼязок?

Декілька місяців тому відома українська телеведуча Лілія Ребрик повідомила про те, що знову вагітна. Зірка вже має двох прекрасних дочок, тому для мережі це здебільшого стало дійсно неочікуваністю. Тим паче, що сталося це дуже непрості часи.

Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбранням
Вагітна Ребрик приголомшила екстравагантним вбранням

У той самий час зіркові мамі сильно дісталося від публіки. Сім’ю почали звинувачувати у тому, що вони невчасно вирішили наважитися на поповнення або задумали поїхати з країни, і заради цього захотіли третю дитину.

Ребрик зверталася до своїх підписників з проханням уникати настільки жорстких звинувачень, а також просила за неї навпаки потішитися. Адже як ніяк, але поява нової українки — це велике щастя.

42-річна Лілія Ребрик вийшла на звʼязок та повідомила, що стала матірʼю

Вагітна Лілія Ребрик блиснула своїм розкішним довгим волоссям
42-річна Лілія Ребрик вийшла на звʼязок та повідомила, що стала матірʼю

Тож вірні шанувальники все не можуть дочекатися, коли ж Лілія Ребрик народить дівчинку. Але телеведуча натомість вирішила ощасливити фанатів невеличкою фотосесією з животом. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких постала у червоному комплекті.  Публікація була приурочена до Китайського Нового року.

Також зірка пожартувала, що стала матір’ю драконів, адже два дракончики в неї вже є.

Нагадуємо, що Лілія Ребрик більше 10 років щаслива у шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Пара познайомилася на танцювальному шоу, і після цього стрімко будувала подружнє життя. Незабаром в сім’ї народилася прекрасна дівчинка, а потім ще одна.

Після 24 лютого родина залишалася на території України. Сім’я зібралася та поїхала до батьків. Примітно, що на той момент Андрій ще мав права виїжджати за кордон, так як був батьком 2 дітей. Втім, публіка не врахувала цей момент, коли накинулася на пару з хейтом. На даний момент сім’я проживає в Києві та з нетерпінням чекає на поповнення.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?