Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає Нурбахар Хатун із серіалу “Величне століття”

Турецьких історичний серіал "Величне століття" подарував світовому шоу-бізнесу велику кількість талановитих та красивих акторів з великим потенціалом. Серед них Ірем Хелваджиоглу.

Коли на екранах з’явилася красуня Нурбахар-хатун, яка стала коханою жінкою Шехзаде Мехмеда (сина Хюррем Султан), вона одразу ж зачарувала публіку своєю природною красою, витонченою вродою та незвичайними рисами обличчя.

Попри те, що героїня явно вибивалася із прийнятих стандартахтів краси, вона притягувала погляди і одразу ж запам’яталася.

Як зараз виглядає Нурбахар Хатун

Як зараз виглядає Нурбахар Хатун

Екранного часу їй було виділено не так вже й багато. Дівчина представляла собою любовний інтерес одного з дітей головної героїні, і звісно здебільшого її запам’ятали лише реальні фанати шоу.

Але вже через декілька років на турецькі екрани вийшов дуже популярний серіал “Ти розкажи Караденіз”, в якому Ірем зіграла головну роль.

За сценарієм, красуня вийшла заміж за чоловіка, який негідно з нею поводився. Будучи заміжнею, вона зустріла головного героя, який подав їй свою руку та допоміг вибратися із шлюбу, який приносив їй страждання та фізичний біль. Увесь серіал пара бореться за можливість бути щасливими і залишитися разом.

Ім’я головної героїні — омонім назви Чорного моря турецькою мовою, тому має доволі символічний сенс. Успішний проект приніс Ірем велику славу, але також відкрив їй двері на ті позиції, які вимагають постійної роботи над собою. І зовсім не дивно, що Хелваджиоглу намагається зберегти те, що дала їй природа, а також позбавитися від недоліків.

Як зараз виглядає Нурбахар Хатун

Зараз вона вже зовсім не та Нурбахар-хатун, до якої тоді звикли глядачі. В неї значно збільшилися губи, відкрився погляд, якість шкіри покращилася. Також дівчина явно почала краще розуміти свою зовнішність і підбирати вигідні образи. Зокрема, макіяж очей в неї завжди такий, що акцент робиться на великі та яскраві очі.

Поки що кар’єра акторки знаходиться на висоті, однак, є висока вирогідність, що свої найкращі ролі вона залишила позаду. Все ж таки конкуренція у турецькому шоу-бізнесі шалена.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.