Ксенія Мішина вразила правдою про свою зовнішність без косметики: на екрані цього не було видно

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина показала, як виглядає у кабінеті у свого косметолога. Зірка постала у своєму натуральному вигляді без макіяжу.

Популярна українська акторка недарма вважається однією з найкрасивіших представниць вітчизняного шоу-бізнесу. Їй вдалося отримати цей статус майже одразу після появи на екрані. Які ролі їй не діставалися, вона завжди вражає своєю харизмою, вродою, а також вмінням подати себе.

Ксенія Мішина показала, як виглядає без макіяжу

Ксенія Мішина розповіла, як її син реагує на маминих бойфрендів
Ксенія Мішина показала, як виглядає без макіяжу

І завдяки у тому числі зовнішнім даним популярність Ксенії лише зростає навіть за межами України. І звичайно, жінка дуже цінує інструмент своєї роботи — обличчя.

Акторка постійно відвідує необхідних спеціалістів, зокрема кабінет косметолога. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які зробила після процедур. Дуже цікавим моментом стало те, що вона постала абсолютно без макіяжу і будь-якої косметики.

Зрозуміло, що під час зйомок з акторами працюють не тільки режисери та костюмери, але світлооператори, які можуть серйозно підкреслити переваги зовнішності кожного героя.

Ксенія Мішина показала, як виглядає без макіяжу. Скріншоти особистої сторінки зірки

Але як з’ясувалося, Ксенії це абсолютно не потрібно. На кадрах помітно, що її шкіра настільки гладенька та не рельєфна, що виблискує навіть в приміщенні.

Нагадуємо, що не так давно акторка разом зі своїм сином Платоном була на тривалому відпочинку, який приніс їм безліч проблем. Зокрема, зірка серйозно захворіла і навіть потрапила у ДТП. Тим не менш, їй вдалося повернутися разом з дитиною цілими та неушкодженими. Зараз Ксенія активно працює та готується до нового телевізійного сезону.

Також Мішина активно пропагує у своєму мікроблозі здоровий образ життя та любов до власного тіла. Півроку тому їй вдалося схуднути на 10 кілограмів та продемонструвати приголомшливий результат, до якого вона йшла дуже важко.

Тому зараз у Ксенії доволі багато кадрів, на яких вона показує свій прес, м’язи, ідеальні лінії тіла.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?