Був найкрасивішим у сім’ї Хостікоєва і Сумської: син, який не мав блискучих ролей, але нагороджений вродою

Акторські династії в Україні можуть похизуватися великою кількістю талановитих спадкоємців, але далеко не всім з них вдалося зайняти позицію в шоу-бізнесі.

Немає нічого дивного у тому, що діти українських акторів зазвичай обирають їхній шлях для життя. Можна сказати, що йдуть щільно по стопах своїх батьків. Адже з раннього дитинства вони знайомляться з театром, його співробітниками, з системою, яка дарує світу вистави та кіно.

Династія Сумських подарувала Україні багато акторів. І так само династія Хостікоєвих. Але якщо спільного сина Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва В’ячеслава знають майже всі, то старший спадкоємець родини залишився без визнання.

Як виглядає молодий син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва
Анатолій Хостікоєв показав свого старшого сина Григорія

І це при тому, що в обличчя його знають також абсолютно всі. Блискучі ролі обійшли чоловіка стороною, і здебільшого він працював саме у театрах, уникаючи кіно. Але на великий екран хлопець потрапив у молодості, коли грав у новорічному мюзиклі. Проєкт став настільки успішним, що його неодноразово передивлялися майже в усіх країнах пострадянського простору.

Анатолій Хостікоєв показав свого старшого сина Григорія

Анатолій Хостікоєв показав свого старшого сина Григорія

Григорій веде непублічний образ життя, дуже таємничий і не спілкується з пресою. Чоловіку пройшов рубіж 40 років, він став достойним продовженням своєї сім’ї, але в медійному просторі майже не згадується.

І все ж таки важко забути його сині очі та чорні кучері, які 20 років тому зачарували мільйони дівчат в Україні та інших країнах.

Анатолій Хостікоєв показав свого старшого сина Григорія

Нагадуємо, що нещодавно Анатолій Хостікоєв давав ексклюзивний коментар на рахунок складних відносин у театрі між елітою. Зокрема він поскаржився, що після його критики режисерської роботи, на нього накинулися з хейтом у соціальній мережі Facebook.

Так само чоловік пригадав про те, що Наталія Сумська мала серйозні проблеми з тим, аби вступити у театральне через своє походження. Прийомна комісія робила сильний акцент на батьках дівчини, чим створювала їй додаткові проблеми.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.