Нова дівчина Налчаджиоглу показала, який сюрприз побачила від коханого, коли прокинулася. Ранок 14 лютого

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу показала, який сюрприз від нього отримала на День Святого Валентина. Вона раділа романтичному ранку.

Нові стосунки Мурата Налчаджиоглу довго обговорювали на просторах соціальних мереж. Це й не дивно, оскільки бізнесмен, розірвавши стосунки з другою дружиною Лілією Реус, майже відразу поринув у відносини з моделлю Анастасією.

Варто зазначити, що Лілія Реус довго не коментувала розлучення з Муратом Налчаджиоглу і все ж таки нещодавно вперше наважилася публічно надати свій коментар. Як виявилося, пара насправді досі перебуває у шлюбі. Про це заявила сама дівчина. Вона зазначила, що ні на що не претендує та попросила дати їй спокій.

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Так, 14 лютого, на День Святого Валентина нова кохана бізнесмена показала, який сюрприз чекав її зранку. Налчаджиоглу романтично прикрасив їхню кімнату червоними кульками у вигляді сердечок. Також на світлині помічаємо букет квітів та плюшевого ведмедика. Анастасія публічно подякувала коханому та зізналася йому в сильних почуттях.

“Ось такий добрий ранок. Мені так подобається спостерігати за тим, як ти щось робиш, подобається просто дивитися з тобою фільми чи готувати вечерю. Всі моменти з тобою наповнені любов’ю, позитивом і теплом. Хочеться, щоб вони тривали вічність. Я так сильно тебе люблю”, – написала Анастасія.

Нова дівчина Налчаджиоглу показала, який сюрприз побачила від коханого, коли прокинулася

Нагадуємо, про розлучення Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус почали говорити ще восени 2023 року. В січні цього року бізнесмен підтвердив нашумілі плітки та початок нових стосунків з моделлю Анастасією. Переконує, що тепер він відчуває повну гармонію та щастя в особистому житті.

Схожі статті

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.