Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва: старший син чоловіка Сумської показав кохання усього свого

Уся династія Хостікоєвих поводиться у публічному просторі доволі таємничо та закрито, і все заради того, аби захистити своє особисте від зайвих очей та вух.

До того, як одружитися Наталії Сумський Анатолій Хостікоєв випробував свою долю на особисте щастя не раз. Уже у другому шлюбі з Любовʼю Кубʼюк в нього народився неймовірний син, якого природа нагородила фантастичними даними. І звісно, хлопчик скористався нагодою, яка випала йому. Він присвятив своє життя театру та кіно.

Найбільшу відомість він отримав завдяки ролі у новорічному мюзиклі, в якому виконав головну роль. Ще тоді він був молодим двадцятирічним красивим, з яскраво блакитними очима, кучерявою шевелюрою та стрункою фігурою. Він працював у парі з Надією Мейхер, танцював з Софією Ротару та Веркою Сердючкою. Це був найуспішніший проєкт на зимові свята, і недарма, адже зібрав в собі найяскравіші обличчя.

Син Анатолія Хостікоєва показав, як виглядає його дружина

Син Анатолія Хостікоєва показав, як виглядає його дружина

Пізніше хлопець здебільшого з’являвся у театральних постановках та виставах, але потім неодноразово засвітився у фільмах, які звісно, не мали такого шаленого успіху, зважаючи на стан українського та російського кіно. Як наприклад, нещодавно говорив сам Анатолій Хостікоєв, українського кінематографу на даний момент, на його думку, просто не існує.

Георгій Хостікоєв тим часом значно змужнів, але не втратив свого шарму. Також він налагодив особисте життя і одружився. Нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився свіжий кадр, на якому він постав з коханою благовірного. У дописі до публікації він привітав її.

Примітно, що у свої молоді роки Георгій був копією батька. Однак, з віком вони стали проходити цей шлях абсолютно по-різному. Якщо Хостікоєв-старший з часом став більшим, посивів, то Георгій зберігає свої чорні кучері, а також залишається дуже струнким.

Досі невідомо, чи подарував він зі своєю дружиною батькові онуків. Інформації про це немає ні в мережі, ні на його особистій сторінці. Невістка Хостікоєва також поводиться доволі закрито.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.