Григорій Решетнік показав, який вигляд мав з дружиною Христиною у юності. Чоловік помітно змінився (ФОТО)

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік показав, як виглядав на початку стосунків з дружиною Христиною. В дописі привітав кохану з Днем Святого Валентина.

Справжнє кохання ладне пережити всі труднощі долі. Так, знамените подружжя є одним з найміцніших союзів, почуття яких зародилися ще в далекому 2008 році. Майбутні закохані познайомилися на роботі. Григорій відразу кинув оком на симпатичну дівчину, однак вона на його залицяння увагу не звертала.

Через деякий час телеведучий запросив Христину на перше побачення до боулінгу. Після цього у них почали зав’язуватися стосунки. У 2010 році пара офіційно стала подружжям. Григорій розповідав, що не брався за нову роботу, не запитавши думки у Христини. Так, свою кохану знаменитість називає музою.

Григорій Решетнік зізнався, що забрав дружину з дітьми і
Григорій Решетнік показав, який вигляд мав з дружиною Христиною у юності

На День Святого Валентина Григорій Решетнік вирішив публічно привітати дружину на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Він знову зізнався їй у коханні, а також прикріпив архівні світлини, як вони виглядали на початку своїх стосунків.

В дописі знаменитість зазначив, що вже 16 років зустрічає з коханою День закоханих і хоче бути разом за будь-яких обставин. В коментарях більшість підписників блогу Григорія зазначили, що він дещо змінився, а ось Христина, попри народження трьох дітей, все така ж молода.

Нагадуємо, за період подружнього життя у пари народилося троє синів. Первісток Іван на світ з’явився у 2013 році. У 2017 році вони стали батьками другого сина Дмитра. А вже у 2020 році Христина та Григорій раділи появі третього спадкоємця Олександра. Подружжя не приховує, що дуже мріє мати ще й донечку.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?