Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва: старший син чоловіка Сумської показав кохання усього свого життя

Старший син Анатолія Хостікоєва Георгій хоча і став зіркою театру та кіно, але веде доволі закритий образ життя. І лише нещодавно показав публіці свою дружину.

Хоча Анатолій Хостікоєв неодноразово пробував побудувати щастя з різними жінками, спадкоємців в нього не так багато. Мова йде про двох синів: старшого Георгія та молодшого В’ячеслава. Різниця у віці у хлопців дуже велика. Коли другий малюк народився на світ, його брат вже був юнаком.

А також цікаво, що обидва зовсім не схожі. Георгій успадкував вроду свого батька, і в юності був неймовірно схожий на нього. У той самий час В’ячеслав — гідний спадкоємець династії Сумських, адже здебільшого нагадує саме цю частину свого генеалогічного дерева.

Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв сказали своє слово на благодійному концерті
Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва

Сини артиста присвятили своє життя театру та кінематографу. Діяльність Григорія пропала ще на ті часи, коли українське телебачення тісно співпрацювала з російським, а тому він знявся у великій кількості стрічок московського виробництва. Втім, запам’ятався найбільше він завдяки своїй ролі Грицька у новорічному мюзиклі.

Неймовірно привабливий хлопець з синіми очима та чорними кучерями одразу ж привернув до себе увагу. Але великі ролі обійшли його стороною. Тим не менш, не можна сказати, що Георгій не досягнув успіху, адже активно грає у виставах. Що ж стосується кіно, то його батько наприклад вважає, що кінематографія в Україні поки що нежива, і зніматися насправді ніде.у

Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва

Тож цілком імовірно, це прийняти рішення на рахунок проектів, в яких Георгій ніколи не брав участі. Веде він доволі закритий образ життя, як і його батько, і лише нещодавно показав свою дружину на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Напевно, вперше за багато років.

Відомо, що жінка також акторка, однак не можна сказати, що вона також часто світиться на червоних доріжках та веде життя знаменитості.

На даний момент невідомо, де знаходиться сім’я, чи евакуювалися вони, а також скільки в них дітей, і чи є вони в них взагалі.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.