Уже 17 років: Олександр Пономарьов показав свого єдиного сина від красуні Вікторії Мартинюк – росте мачо

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов вперше за тривалий час показав, як виглядає його єдиний син Олександр та привітав хлопця з днем народження.

Як відомо, союз Олександра Пономарьова та красуні Вікторії Мартинюк був зовсім не довготривалим. 5 років — доволі короткий шлюб навіть у шоу-бізнесі. І хоча ця історія закінчилася для обидвох скандалом, адже дівчина згодом звинувачувала колишнього чоловіка в зрадах та негідній поведінці стосунках, після себе їхнє кохання залишило прекрасний плід. Мова йде про хлопчика Сашка, який народився у артиста саме від Вікторії.

Олександр Пономарьов показав єдиного сина та привітав його з 17-річчям

Вікторія Мартинюк розповіла про третю дружину Олександра Пономарьова
Олександр Пономарьов показав єдиного сина та привітав його з 17-річчям

Дитина успадкувала усе саме найкраще від своїх батьків. Прекрасне світле волосся та яскраві очі, кучері, а також м’який норов. Після розставання син залишився жити з матір’ю. Незабаром в нього з’явився вітчим і навіть маленька сестричка. Однак зірковий батько не покидав свого спадкоємця, багато часу проводив з ним разом, подорожував з ним, а також приймав до себе в гості на короткочасне проживання. Зараз у артиста є цивільна дружина.

Про це повідала сама Вікторія Мартинюк, коли розповідала про те, як виховує свого старшого сина. Тоді ж вона розкрила, що намагається налагодити стосунки між сином та його мачухою, щоб у родині Пономарьова панувала гармонійна атмосфера.

Після 24 лютого Олександр набагато менше показував свого спадкоємця публіці. Це було спричинено багатьма факторами — і зайнятістю артиста, і судячи з усього тим, що хлопчик евакуювався разом з матір’ю.

Олександр Пономарьов показав єдиного сина та привітав його з 17-річчям

Однак, у день його народження Олександр все ж таки показав фанатам, як зараз виглядає юнак. Сашко за 2 роки значно підріс, став ще красивішим, і дуже нагадує свою матір.

Підписники сторінки Пономарьова долучилися до привітань і зазначили, що син зірки дуже схожий на його колишню дружину. Хтозна, можливо незабаром співак також поділиться свіжими фотографіями, на яких покаже, як вони святкували день народження.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.