“Вона просто живе на світі”: Наталя Сумська розповіла про дочку, яка не змогла реалізуватися в свій 41 рік

Народна артистка України Наталя Сумська має двох дітей зі значною різницею у віці. Що відомо про старшу доньку акторки, яка закрилась від всього світу після втрати коханого

Відома українська акторка Наталя Сумська двічі була у шлюбі та має двох дітей від різних чоловіків – 41-річну доньку Дарину Мамай-Сумську та 27-річного сина В’ячеслава Хостікоєва. Якщо молодший син Сумської активно веде публічне життя, грає в театрі, знімається в культових українських кінострічках та займається волонтерством, то старша донька знаменитості надає перевагу утримуватись від публічності. Однак так було не завжди.

Що відомо про доньку Наталії Сумської?

Дарина Мамай-Сумська також планувала піти по стопах зіркової мами. Дівчина закінчила Київський державний коледж циркового мистецтва, навчалась на факультеті вокалу та співала в ансамблі. Проте згодом Дарина вийшла заміж і вирішила повністю присвятити себе сім’ї. У шлюбі Мамай-Сумська народила доньку. Але вже через 3 роки спільного життя із коханим, молоду матусю спіткало горе. Раптова втрата чоловіка неабияк вдарила по її життю та планах на майбутнє. Відтоді донька Сумської навіть не думає про власну творчу кар’єру.

Наталія Сумська показала свою старшу дочку від попереднього шлюбу
Наталія Сумська показала свою старшу дочку від попереднього шлюбу

Наталя Сумська про старшу доньку

У 2021 році Наталя Сумська вперше зізналась, що їй доводиться повністю утримувати доньку та онуку.

“Зараз я повністю опікуюся донькою і онучкою. Усі проблеми повинна вирішувати я”, – прокоментувала акторка.

За словами Сумської, Дарина не працює. А на запитання про теперішню діяльність доньки артистка відповідає коротко – “просто живе на світі”. В інтерв’ю Сумська зазначила, що ця тема є для неї болючою, тож більше не коментувала становище своєї старшої дочки. Сама ж Дарина Мамай-Сумська і до сьогодні не коментує своє життя в публічному медіапросторі.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.