Колишня дружина Налчаджиоглу Реус показала доньку, якій він так і не став татом. Тепер бізнесмен вітчим сина

Колишня дружина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, візажистка Лілія Реус показала підписникам свою доньку. Матуся з любов'ю поцілувала дівчинку в щічку.

Так, нещодавно Лілія Реус пережила потрясіння в особистому житті, оскільки стосунки з Муратом Налчаджиоглу добігли кінця. Майже відразу бізнесмен розпочав нові відносини з моделлю та ведучою Анастасією, і тепер з нею хизується романтикою та ідилією в Instagram-блозі.

В січні цього року Мурат Налчаджиоглу підтвердив нашумілі чутки про розлучення, які почали ширитися ще з осені 2023 року. Крім того, зізнався, що ініціатором розриву стосунків став саме він. Втім, згодом колишня дружина бізнесмена Лілія Реус приголомшила заявою, оскільки зазначила, що вони ще офіційно не розлучилися.

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Колишня дружина Налчаджиоглу Реус показала доньку, якій він так і не став татом

Попри непросте випробування долі, візажистка продовжує жити своїм життя та активно вести блог в соціальній мережі Instagram. Нещодавно блогерка оприлюднила відео зі своєю донькою. Лілія щиро посміхалася в камеру, а потім вирішила злегка поцілувати дочку в щічку. Зазначимо, що дівчинка неабияк схожа на свою матусю.

Колишня дружина Налчаджиоглу Реус показала доньку, якій він так і не став татом

До речі, нова дівчина Мурата Налчаджиоглу теж має дитину від попередніх стосунків. Анастасія виховує сина Стаса. Модель зізнавалася, що познайомила його з коханим, а також висловлювалася, що він чудовий батько.

Дівчина Налчаджиоглу відповіла, який з нього батько та чи познайомила з сином
Мурат Налчаджиоглу з новою дівчиною Анастасією

Нагадуємо, у 2019 році відбулося розлучення бізнесмена та співачки Ані Лорак. В січні 2024 року Мурат Налчаджиоглу офіційно підтвердив плітки про розірвання шлюбу з його другою дружиною Лілією Реус. Їхнє весілля відбулося влітку 2023 року. Наразі чоловік відверто зазначає, що щасливий у нових стосунках з Анастасією й нерідко публічно зізнається їй в коханні.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.