Наталія Островська з ТСН показала, як виглядає її крихітна 3-місячна дочка: в рожевому чоловічку і на руках

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська декілька місяців тому стала матір'ю вперше. І нещодавно потішила своїх шанувальників свіжими фотографіями з донечкою.

Коли Наталія Островська стала ведучою телевізійної служби новин на телеканалі 1+1, то одразу ж почала активно розвивати власний блог в соціальній мережі Instagram. Тоді ж вона розповіла про свій сімейний статус.

На той момент вона була декілька років як заміжня. Зірка пообіцяла показати свого чоловіка, коли в неї збільшиться публіка в мережі, але на цей крок так і не наважилася. Не було жодних сумнівів, що незабаром пара захоче стати батьками.

Ведуча ТСН Наталія Островська вперше показала свою маленьку доньку

Наталія Островська розповіла про свій шлюб
Ведуча ТСН Наталія Островська вперше показала свою маленьку доньку

І це сталося у доволі темні для країни часи. Вже маючи округлий живіт, Островська раптом розповіла про те, що незабаром на неї чекає декретна відпустка. Втім, зірка працювала перед камерою до останнього, навіть у ті моменти, коли більшість майбутніх мам вже не справляються навіть з домашніми обов’язками.

Також вагітною вона встигла знятися для епізоду серіалу, а після швидко народила у приватному пологовому, маючи підтримку зі сторони свого чоловіка, який погодився бути присутнім. За зізнанням Наталії, це стало для неї великою опорою, а тому процес пішов набагато легше. Островська навіть заявила, що повернеться за другою дитиною до тих самих лікарів.

Зараз її крихітці вже 3 місяці. І у зв’язку з цим Наталія Островська вирішила влаштувати невеличке свято та показала, як зараз виглядає її малесенька спадкоємиця.

Ведуча ТСН Наталія Островська вперше показала свою маленьку доньку. Скріншот особистої сторінки зірки

У кадрі зірка постала з донечкою на руках. Вона була одягнена у рожевий чоловічок. У дописі до публікації Островська зізналася, що до них завітала бабуся, однак не повідомила, з якої саме сторони. Вже на кадрі помітно, що Наталія активно відновлюється після пологів, а тому можна сміливо очікувати її можна сміливо сподіватися, що незабаром сімʼя наважиться і на другого малюка.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.