Мірзоян показав, як ставиться до дружини Тоні Матвієнко після смерті тещі Ніни Митрофанівни: все змінилося

Не так давно сімейство Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко пережило дуже непрості часи. Однак, настав момент рухатися далі, і пара демонструє на погану витримку.

Ні для кого не було секретом, що Тоня Матвієнко була надзвичайно близькою зі своєю матір’ю. Можна сказати, що з усіх дітей, саме вона мала з нею найтепліші взаємини. Так само зять артистки Арсен Мірзоян дуже подружився з нею, адже родина жила разом приблизно 10 років.

Ба більше, у своїх останніх коментарях для преси Ніна Митрофанівна говорила про те, що Арсен їй став наче рідний син, і їхні стосунки виглядали відповідно. У 2023-у Мірзоян здебільшого знаходився на гастролях, і майже не бував вдома. Ніна Митрофанівна також не відставала, а тому нікому в голову не приходило, що вона може серйозно хворіти. Але як грім серед ясного неба прийшла новина про її кончину. Артистка боролася з онкологією, але програла.

Арсен Мірзоян показав, як залицяється до дружини Тоні Матвієнко

Арсен Мірзоян показав, як виглядала Тоня Матвієнко 13 років тому
Арсен Мірзоян показав, як залицяється до дружини Тоні Матвієнко

Шанувальники серйозно переживали за доню, адже знали, наскільки сильно вона прив’язана до своєї матері духовно та емоційно. Втім співачка зізнавалася, що змогла пережити траур лише завдяки через сильну завантаженість, яка була пов’язана з організацією прощання, похорон та інших турбот через поховання.

Вже пізніше артистка виходила на зв’язок та показувала, що вона все ж таки горює і їй важко.

На щастя, зірка не самотня. В неї є люблячий батько, брати, коханий чоловік, а також дві прекрасні дочки. Арсен Мірзоян, виявляється, не забуває балувати свою жінку, і нещодавно показав, як ставиться до неї.

Арсен Мірзоян показав, як залицяється до дружини Тоні Матвієнко

У публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, він показав букет троянд, які приготував для Тоні Матвієнко, та повідомив таким чином, що він чекає на неї вдома.

Примітно, що Тоня неодноразово говорила, як сильно любить квіти, і як радіє, коли Арсен Мірзоян проявляє до неї такі знаки уваги. Тож немає жодних сумнівів, що вона високо оцінить його жест. Особливо у такі непрості для себе часи.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?