Славія показала, як розквітла після розлучення з Дзідзьо: колишній чоловік просто не зміг пройти повз

Знаменита українська співачка Славія вразила мережу своїм щасливим виглядом. Як склалося життя артистки, яка ще 2 роки тому розлучалася з відомим чоловіком?

Тривалий час Славія перебувала в тіні свого знаменитого чоловіка Дзідзьо. Але рано чи пізно усе добігає свого кінця. Завершився і цей етап. Співачка завжди говорила про те, що мріяла про музичну кар’єру. І саме шлюб заважав їй здійснити свою мрію, адже законний чоловік виступав проти того, аби в сім’ї було одразу декілька артистів. Славія цитувала колишнього чоловіка. Мовляв, не хотів конкуренції у шлюбі.

Декілька разів жінка намагалася пробитися на сцену без його відома, і кожного разу це виливалося у серйозні проблеми в стосунках. Врешті-решт, дівчина дала інтерв’ю, в ході якого розповіла усе, що в неї накопичилося. Як результат, Михайло на всю Україну заявив, що розлучається з дружиною.

Славія показала, як розквітла після розлучення з Дзідзьо

Екс-дружина Дзідзьо Славія вперше показала свою сестру
Славія показала, як розквітла після розлучення з Дзідзьо

У певний момент конфлікт між цими двома дійшов до такого рівня, що Михайло навіть дозволив собі опублікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram принизливий віршик про свою колишню. Але все вирішилося вже через декілька місяців, коли відбувся суд. Славія не претендувала на майно співака, а він в свою чергу у якості відступних подарував їй квартиру.

І вже тоді стало зрозуміло, що екс-подружжя досягло якогось консенсусу. Через рік обидва давали інтерв’ю, і в них зізнавалися, що примирилися, підтримують спілкування, але звісно відродження стосунків не буде. Зокрема Михайло погодився допомагати колишній дружині з творчістю. Так само помітно, що між ними панує злагода і в інших питаннях.

Нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, на яких постала дуже щасливою. По співачці помітно, що їй стало набагато краще та легше, але і Михайло не пройшов повз, і залишив подобайку.

Натомість виконавець надовго зникає з інформаційноїго простору, і здебільшого гастролює світом, з метою збору коштів на благодійність.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.