Аніта Луценко показала, як виглядає переможець “Зважені та щасливі” Микола Ворошнов через 12 років (ФОТО)

Знаменита українська фітнес-тренерка Аніта Луценко вперше за багато років показала, як виглядає Миколу Ворошнова. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Знаменита українська тренерка Аніта Луценко вклала багато сил та енергії в учасників програми “Зважені та щасливі”. І варто відзначити, що не безрезультатно. Навіть зараз учасники шоу можуть похизуватися тим, який шлях пройшли колись і чого досягли. І першим на цьому шляху свого часу був Микола Ворошнов, який отримав перемогу.

Аніта Луценко показала, як виглядає Микола Ворошнов

Аніта Луценко розкрила секрет найефективнішої роботи над тілом
Аніта Луценко показала, як виглядає Микола Ворошнов

Переможець 1 сезону показав феноменальний результат, скинувши 85 кілограмів. Микола на очах у мільйонів глядачів перетворився з невпевненого в собі хлопця у справжнього красеня. Це змінило багато чого. Після проєкту Ворошнов працював тренером по хокею в Канаді, а у 2015 повернувся до України, щоб захищати Батьківщину.

Нещодавно Аніта вирішила пригадати про свого найпершого підопічного та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з ним. Вона була зроблена аж 12 років тому. На ній Микола виглядає наче модель з обкладинки журналу, і це неймовірний результат для чоловіка, який насправді мав серйозні проблеми зі здоров’ям та вагою. Це не тільки сильна фізична праця, але й духовні зміни та наполегливість.

Аніта Луценко показала, як виглядає Микола Ворошнов. Скріншот особистої сторінки зірки

Але також відомо, що з часом чоловік почав втрачати форму, коли взявся захищати Україну. Там ні про який режим та правильний раціон мови не йде. Так чоловік поступово почав втрачати результат і знову набрав велику вагу. Через 8 років після перемоги в шоу Микола знову став учасником, проте здобути раніше досягнутих результатів йому не вдалося.

В будь-якому випадку йому вдалося зробити неймовірне, і такого результату досягти все одно судилося далеко не кожному. Аніта ж неодноразово попереджала учасників про те, що після позбавлення ваги, її доволі легко знову набрати. І примітно, що друге схуднення завжди набагато складніше, ніж перше.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.