Дружина Остапчука згадала “темне” минуле і показала свій чуб: кожна поважна жінка пережила цей етап (ФОТО)

Молода дружина відомого українського телеведучого та шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала підписникам свого фотоблогу дитячі світлини.

23-річна Катерина Полтавська після початку стосунків з медійним чоловіком також стала впізнаваною особистістю. Вона ніколи не була публічною людиною, а тепер має свою аудиторію, яка цікавиться її життям.

Нещодавно дружина шоумена вирішила поспілкуватися зі своїми підписниками Instagram-блогу, відповідаючи на їхні запитання. Користувачі мережі поцікавилися у Катерини, чи був у неї чубчик. Блогерка жартома зазначила, що цей період має пройти кожна жінка, яка себе поважає.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Дружина Остапчука згадала “темне” минуле і показала свій чуб

Так, бізнесвумен ходила з чубчиком й в доказ прикріпила деякі фото з дитинства. Крім того, дівчина показала свого рідного брата Макара. На світлині вона обійняла хлопчика і вони разом позували на камеру. Також розповіла, чим він займається. На перших двох кадрах кохана Остапчука дійсно з чубчиком, а на світлині з братом, зачіска вже інша.

“Це мій рідний брат Макар і це наше єдине спільне фото. Він, до речі, чемпіон України з боксу, тому я ризикую, виклавши його фото без дозволу”, – розповіла Полтавська.

Дружина Остапчука згадала “темне” минуле і показала свій чуб
Дружина Остапчука згадала “темне” минуле і показала свій чуб

Нагадуємо, 20 лютого Катерина Полтавська поділилася з підписниками радісною новиною. Її салону того дня виповнився місяць. Так, саме 20 січня студія краси дівчини почала свою роботу. Бізнесвумен називає цю справу не просто бізнесом, а “янголятком”. Зірковий чоловік підтримує кохану, а ще шанувальники подейкують, що саме він доклав руку, аби відкрити салон.

Дівчина розповідала, що наважилася на свій бізнес, оскільки хотілося займатися ще чимось, окрім блогу в Instagram. Також вона не хоче залежати від чоловіка.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?