Красуня в чорному і без чоловіка: Настя Каменських підкорює Маямі, в якому вже є зірковий друг Влад Яма

Знаменита українська співачка Настя Каменських показала, чим займається в Маямі. Зірка детальніше про все розповіла в дописах свого фотоблогу. Поруч з нею фанати знову не помічають Потапа.

Чим більше зіркове подружжя мовчить і не згадує свою половинку у блогах, тим активніше наштовхують шанувальників на думку щодо правдивості чуток про їхнє розлучення.

Так, Настя Каменських спростовувала плітки про негаразди в стосунках з чоловіком, а тепер намагається уникати цієї теми. Хоча нещодавно співачка вперше за довгий час згадала про Потапа, привітавши його з прем’єрою пісні “Дочекайсь”.

Настя Каменських
Настя Каменських підкорює Маямі

Наразі зірка перебуває в Маямі й показала, чим там займається. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram артистка в дописах розповіла про все детальніше. Вона показалася на рожевій доріжці в прекрасному чорному вбранні, яке підкреслило її фігуру. Також звідти вийшла у ранковий ефір, в якому мала можливість говорити про свою країну і презентувати нову пісню “Con Amor Se Cura”, записану спільно з Descember Bueno.

Варто зазначити, що Олексія Потапенка поруч з дружиною не помічаємо. Пара вже давно перестала ділитися спільним контентом, навіть коли перебувають в одному місті.

Відомий блогер Богдан Беспалов переконаний, що скоро подружжя повідомить про своє розлучення, яке приховує вже давно. Також розповідав, що Каменських зараз щаслива у нових стосунках з впливовим чоловіком.

Настя Каменських та Потап

Каже, все що Каменських могла “вичавити” від Потапа, вона “вичавила”, і тепер знаменитість хоче стати іспанською співачкою. Чи правда це, наразі ми можемо тільки здогадуватися. Сама ж артистка ніяк не коментує та не спростовує цю інформацію.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.