Дівчина Дантеса Даша Кацуріна показала своє обличчя без макіяжу на ранковій пробіжці. Все дуже добре видно

Дівчина знаменитого українського співака Володимира Дантеса, бізнесвумен Даша Кацуріна показала своє обличчя без макіяжу. Тоді вона мала ранкову пробіжку.

Відомо, що стосунки Володимира та Даші почалися не відразу після їхніх розлучень. Наприкінці березня 2022 року публіка дізналася, що Надя Дорофєєва перебуває у відносинах з її колишнім чоловіком, ресторатором Михайлом Кацуріним.

Вова ж з Дашею спочатку просто підтримували одне одного, щоб пережити непростий етап у їхньому житті, і поступово ставали тільки ближчими. Влітку 2023 року Міша та Надя повідомили, що вони тепер офіційно чоловік та дружина. Однак їхні колишні поки узаконювати стосунки шлюбом не поспішають.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Даша Кацуріна показала своє обличчя без макіяжу на ранковій пробіжці

Дантес та Кацуріна активно працюють, ведуть особисті блоги, діляться своїм життям та новим контентом. Нещодавно бізнесвумен на сторінці в соціальній мережі Instagram показала підписникам, як виглядає без макіяжу.

Дівчина на світлині зазначила, що мала пробіжку. Помітно, що Кацуріна приділяє достатньо уваги своїй зовнішності, оскільки її шкіра має хороший доглянутий вигляд. До речі, раніше блогерка вже повідомляла, що повертається у спорт. Разом з тренеркою вони побудували плани з бігу на 2024 рік з силовими вправами.

Даша Кацуріна показала своє обличчя без макіяжу на ранковій пробіжці

Нагадуємо, у шлюбі з Михайлом Кацуріним Даша народила двох спадкоємців – доньку Олександру та сина Івана. Володимир Дантес прекрасно ладнає з дітьми коханої, і навіть думки не виникає, що він може бути чайлдфрі.

Дружина Михайла Кацуріна Надя Дорофєєва теж неабияк полюбила Олександру та Івана, однак поки своїх дітей народжувати не збирається. Мовляв, це неможливо з таким напруженим робочим графіком та постійними стресами.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.