“По мені плаче маммопластика”: Катя Репяхова показала знімок, на якому видно, що вона хоче змінити

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова показала фото, на якому видно, що вона хоче змінити. Знаменитість вже вдавалася до ряду змін.

Бізнесвумен Катерина Репяхова не приховує, що оновленою вона почала подобатися собі значно більше. Дружина артиста наважилася змінити форму носа, а також їй додали підборіддю об’єм за допомогою ліпофілінгу. Крім того, вона збільшувала губи, але підійшла до цього питання з розумом. Все виглядає природно та естетично.

Катя Репяхова
Катя Репяхова показала знімок, на якому видно, що вона хоче змінити

Нещодавно блогерка вирішила відверто поділитися з підписниками свого фотоблогу, чому мріє зробити маммопластику. Знаменитість оприлюднила знімок, на якому видно, що вона хоче змінити.

“Хочу дві такі. Як по мені плаче маммопластика”, – зазначила Репяхова.

Катя Репяхова показала знімок, на якому видно, що вона хоче змінити

До речі, раніше Катерина вже повідомляла, що хоче зробити операцію. Втім, після консультації з хірургом, вияснилося, якщо вона наважиться на маммопластику, то протягом року їй не можна буде вагітніти. Оскільки бізнесвумен мріє народити доньку, то поки це питання довелося відкласти.

Розповідала, що насправді її ціль просто зробити груди однаковими. Вона не хоче імпланти, особливо великі. Додала, можливо, поставить їх тоді, коли вже точно не плануватиме народжувати.

Сам лікар сказав Катерині, що навіть з імплантами однаковими вони точно не будуть. І це ще один фактор, чому зараз ця операція їй не потрібна.

Нагадуємо, у 2020 році сформувався союз Віктора Павліка та Катерини Репяхової. Дівчина не зважала на думку суспільства та невдоволення, а обрала бути щасливою. У 2021 році молода дружина артиста народила йому сина Михайла, який для нього виявився четвертою дитиною.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.