Як виглядає перша дружина Захура? Конкурентка Камалії, яку вподобали батьки багатія і яка народила йому сина

Колишній чоловік знаменитої української виконавиці Камалії рідко говорив про своє життя до зустрічі з артисткою, і лише нещодавно розкрив певні деталі.

20 років Камалія та Мохаммад Захур зберігали репутацію ідеальної щасливої сім’ї, ховаючи усе особисте за цією ілюзією. А насправді у пари також ставалися проблеми, як і в інших родинах. Зокрема, причиною деяких з них ставала попередня обраниця мільярдера.

Мохаммад Захур розповів про першу дружину, яка була до Камалії

Камалія похизувалась кулінарними талантами дочок
Мохаммад Захур розповів про першу дружину, яка була до Камалії

Так, лише після розлуки зі своїм чоловіком співачка зізналася, що насправді ніколи не знайомилася зі своєю попередницею. Мовляв, вона дізналася про доволі негарні речі, яка жінка говорила про неї, і їхня зустріч так і не відбулася.

Ще 15 років тому Камалія у своєму інтерв’ю зізнався, що не розповів батькам про весілля зі співачкою через колишню дружину, адже вони дуже ревно ставилися до традицій та шлюбу, а отже не схвалювали розлучення. Для них син залишався у шлюбі з іншою, у той самий час, як жив Києві з коханою і планував дітей.

І лише згодом йому довелося таки розповісти, що попередня дружина, яку так схвалювали батьки, залишилася в минулому, як кохана людина. Але вона народила бізнесмену сина та дочку, а отже не змогла піти з життя сім’ї повністю. Так само Мохаммад 2022-го вперше розповів про те, що насправді спілкується з нею та підтримує зв’язок. Вона проживає в Москві, але не підтримує все що відбувається.

Ба більше, жінка виявилася не пакистанкою, як очікували журналісти, а росіянкою. І це пояснює дуже багато речей. Наприклад, чому обидва спадкоємці підприємця закінчували Московську школу бізнесу.

Але навіть 2022-го жінка стала серйозною проблемою для співачки. Виявляється, саме через неї Камалія так і не змогла помиритися зі своєю падчеркою, яка не сприймала критику артистки щодо росіян. Під час конфлікту мільярдер зайняв сторону своєї спадкоємиці, що зруйнувало ті відносини з дружиною, які в нього були на той момент.

Спочатку пара об’явила про розлучення, а потім була вимушена ще й підтвердити дану інформацію, так як аудиторія не могла до кінця повірити, що це правда.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.