Дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна здивувала коханого кадром. Раптом показала те, що бачив тільки він

Дівчина знаменитого українського співака Володимира Дантеса, бізнесвумен Даша Кацуріна здивувала коханого кадром, в якому вирішила показати свою фігуру. Таке міг бачити лише він.

Даша Кацуріна зараз щаслива у відносинах з Володимиром Дантесом, втім, перш ніж знайти щастя у нових стосунках, вона болісно пережила розпад союзу з колишнім чоловіком, ресторатором Михайлом Кацуріним.

В момент, коли наша країна зіштовхнулася з повномасштабним вторгненням, Даша переживала розлучення з двома дітьми на руках. Цей досвід показав їй, наскільки вона сильна і як себе недооцінювала. Бізнесвумен відверто зізнається, що подорослішала і почала собі подобатися.

Що відомо про нового хлопця Наді Дорофєєвої: біографія Михайла Кацуріна
Даша Кацуріна та Михайло Кацурін

Так, життя Кацуріної справді змінилося в кращий бік, але метод, завдяки якому це сталося, не рекомендує нікому іншому. Також вона розсекретила, що саме діти є її мотивацією та силою.

Нещодавно дівчина Володимира Дантеса в соціальній мережі Instagram оприлюднила новий допис з прикріпленими різноманітними світлинами. І першим фото вона неабияк здивувала коханого. Даша показала, як виглядає її фігура. Співак вирішив залишити свій коментар.

“Я веган! Броколі – моя слабкість”, – прокоментував Дантес.

Дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна здивувала коханого кадром

Також в каруселі помічаємо й інші фото, зокрема квітів, її вітамінів, де вона позує в дзеркалі, готує з донькою Олександрою, а на останньому можна побачити їхнього песика.

Нагадуємо, Даша Кацуріна від попереднього шлюбу з Михайлом Кацуріним народила двох дітей – доньку Олександру та сина Івана. Влітку 2023 року стало відомо, що Міша одружився з колишньою дружиною Володимира Дантеса, співачкою Надею Дорофєєвою.

Поки пара Володимира та Даші узаконювати стосунки шлюбом не поспішають. Мовляв, наразі їм і без штампа в паспорті добре разом.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.