Колишня дружина Налчаджиоглу Реус показалася щасливою і з розкішним букетом квітів: зʼявився новий бойфренд?

Колишня дружина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, візажистка Лілія Реус показалася щасливою і з розкішним букетом квітів. Невже в дівчини з'явився новий бойфренд?

Другий шлюб Мурата Налчаджиоглу не протримався і року. Варто зазначити, що пара разом була 3 роки. Яка справжня причина розлучення, пересічні громадяни можуть лише здогадуватися. Втім, зараз у кожного з них своє життя.

В січні цього року бізнесмен підтвердив чутки про розлучення, які ширилися ще з осені 2023 року. Також зазначив, що це сталося за його ініціативи. Проте згодом Лілія Реус здивувала заявою, оскільки зауважила, що вони ще офіційно перебувають у шлюбі.

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Лілія Реус та Мурат Налчаджиоглу

Майже відразу після розірвання відносин з Лілією, Мурат розпочав нові стосунки з моделлю Анастасією. Тепер він зазначає, що справді щасливий.

Нещодавно візажистка на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram оприлюднила нову світлину, де щаслива позувала з розкішним букетом троянд. Дівчина не розсекретила, від кого отримала квіти, але своєї радості не приховала.

Реус показалася щасливою і з розкішним букетом квітів

Зазначимо, що Реус довго не хотіла висловлюватися про розлучення з Налчаджиоглу, але вирішила вперше надати свій коментар, коли його нова дівчина Анастасія звинуватила її у створенні фейкових сторінок. Мовляв, саме Лілія писала їй негативні коментарі на сторінці.

Візажистка спростувала цю інформацію і навіть пригрозила Анастасії судом за наклеп. Також зауважила, вона ні на що не претендує й просить, аби їй дали спокій.

Нагадуємо, у 2019 році відбулося розлучення Мурата Налчаджиоглу зі співачкою Ані Лорак. У 2023 році бізнесмен розірвав стосунки з другою дружиною, а тепер перебуває у відносинах з моделлю Анастасією.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.