40-річна Катерина Осадча показала, як підтримувала молодість та красу: ось такими були її дні раніше

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча вирішила пригадати, якими насиченими були її дні до 24 лютого 2022 року. Зірка наводила красу та працювала.

Власними спогадами Осадча поділилася з підписниками свого блогу в соціальній мережі Instagram. Початок повномасштабної війни змінив життя кожного українця, і всі ми пам’ятаємо, що було до того самого дня.

Телеведуча розповіла, що вирішила навести красу і згадала, як рівно два роки тому лежала на цьому столі й вважала всіх, хто говорив про війну панікерами. Далі знаменитість поділилася відео, де вона 23 лютого безтурботна наводила красу.

Катерина Осадча показала, як підтримувала молодість та красу
Катерина Осадча показала, як підтримувала молодість та красу

Потім Осадча йшла пішки, оскільки все було перекрито через візит трьох президентів різних країн. Вони попереджали про війну. Пізніше зірка мала знімання і до вторгнення залишалося вже 8 годин. На відео помічаємо, що телеведуча була одягнена в сукню з комірцем і пір’ям та в капелюшок.

Катерина Осадча показала, як підтримувала молодість та красу

Того ж дня Катерина продовжила роботу вже на іншому зніманні. Вона показала підписникам, що була в джинсовій сукні та синьому капелюшку. А доповнила образ великими сережками. До повномасштабного вторгнення залишалося 6 годин.

Катерина Осадча показала, як підтримувала молодість та красу

Наразі знаменитість активно займається власним проєктом “Пошук зниклих”. Також зірка створила фонд Осадчої, не забуває вести блог в соціальній мережі Instagram, а ще нещодавно повідомила про прем’єру нового проєкту “Пісня мого життя”, ведучого якого вона стала. Його варто очікувати 3 березня на 1+1 Україна.

Юрій Горбунов зізнався, що підтримує зв'язок з колишньою дружиною
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Нагадуємо, Катерина Осадча стала дружиною Юрія Горбунова у 2017 році. Цього ж року на світ з’явився їхній перший спільний син Іван, а у 2021 році народилася друга дитина подружжя, теж хлопчик, на ім’я Данило.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?