Що відомо про нового чоловіка Аліни Гросу? Щаслива після шлюбу з молодим москвичем: “Твої руки найсильніші”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу здивувала мережу, поставши перед своїми підписниками у весільній сукні. Невже зірка знову вийшла заміж?

Історія кохання Аліни Гросу та Олександра Комкова була доволі непростою та скандальною. Після новини про розлучення артистка одразу ж розповіла своїм шанувальникам, що насправді сталося між нею та колишнім чоловіком.

Зірка не приховувала жодної деталі, починаючи від скандалів під час ремонту, і закінчуючи його бажанням взяти перерву. Аліна сприйняла дане прохання як розставання, і не дарма, адже за її словами після цього Олександр розібрав свої валізи та пішов до іншої. Пізніше юнак захотів повернутися, але артистка назад його не прийняла.

За її версією, саме Олександр став ініціатором розставання, адже він попросив перерву. За словами Комкова, це було обопільне рішення. В будь-якому випадку після розриву Аліна одразу знайшла щастя з російським актором Романом Полянським, а після сталися серйозні зміни, які не могли не відобразитися на їхніх взаєминах.

Аліна Гросу показала свого нового імовірного чоловіка

Аліна Гросу наодинці рушила до Сполучених Штатів Америки, де вона отримує додаткову освіту з акторської майстерності. Співачка запевняє, що планує повертатися до України, і не емігрувала. Однак в Штатах вона знаходиться вже рік.

І за цей час її особисте життя також встигло налагодитися. Аліна вже натякала на те, що вона вийшла заміж. Адже підписники розпитували її, чи збирається вона знову під вінець, на що Аліна в свою чергу відповіла, що не може виходити заміж кожного року.

А нещодавно вона презентувала свій новий кліп, в якому постала у ролі нареченої. Мережа заповнена заголовками про те, що Аліна Гросу знову вийшла заміж, і є висока вірогідність того, що це так і є.

Про її нового обранця невідомо нічого. Знаходиться він у статусі цивільного чоловіка або офіційного також незрозуміло, адже співачка продовжує інтригувати мережу даними деталями, і не розкриває їх, вочевидь, включаючи їх в свою піар–компанію. Тож залишається лише чекати офіційних коментарів артистки на цей рахунок.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?