Маша Єфросиніна показала, який вигляд має без макіяжу: зізналася, що багато часу ходить в гримі

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна показала підписникам, який вигляд має без макіяжу. Також зірка відверто розповіла, скільки годин за тиждень провела в гримі.

Зірки шоу-бізнесу намагаються доглядати за своєю зовнішністю, займатися спортом, аби мати красиву фігуру, а також підбирати свій стиль. Останнім часом тренд на природну красу лише зростає, тому знаменитості й показують, як виглядають без косметики.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна показала, який вигляд має без макіяжу

Відома телеведуча Маша Єфросиніна вирішила показатися підписникам свого Instagram-блогу без макіяжу. Зірка позувала в халаті й повністю без косметики на обличчі. Знаменитість відверто зазначила, скільки годин за тиждень вона провела в гримі.

“В сукупності годин 35 за тиждень я провела в гримі.. Красиво, звичайно, але шкіра не задоволена”, – розповіла Єфросиніна.

Маша Єросиніна
Маша Єфросиніна показала, який вигляд має без макіяжу

Попри те, що зірка тривалий час провела в гримі, її обличчя виглядає достатньо доглянутим. Помітно, що знаменитість не забуває за свою зовнішність й відвідує різноманітні процедури. До речі, нещодавно Маша Єфросиніна в новому дописі прикріпила світлину з лютого 2022 року та з лютого 2024 року.

Зазначила, що не пам’ятає, як записувала відеозвернення в перші дні вторгнення, які підписники досі їй згадують. Порівнявши кадри, бачимо зміни телеведучої. Зліва – втомлена, розлючена, дещо пригнічена. А справа – розкішна, впевнена в собі та сильна жінка, яка навчилася жити далі.

Нагадуємо, Маша Єфросиніна відверто зізналася, що злилася на свого чоловіка Тимура Хромаєва, який пішов захищати Україну. За словами телеведучої, їй було важко це прийняти, оскільки коханий залишив на неї дітей, побут та заробітки. Впоратися з емоціями їй допоміг психолог. Згодом вона прийняла його вибір та підтримала.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?