Колишня Потапа Ірина Горова засвітила свій округлий живіт з малюнком та вразила зізнанням: “В положенні”

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова показала новий кадр та вразила мережу імовірними змінами в особистому житті. Невже зірка вагітна втретє?

Як відомо, популярна українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова подарувала цьому світу двох прекрасних дітей. Її старша дочка Наталія народилася від шлюбу з Юрієм Горовим. Згодом вона вийшла заміж за друга колишнього – Олексія Потапенка, і також подарувала чоловіку хлопчика Андрія.

Такі різні, і такі незвичайні брат та сестра прекрасно ладнають між собою, мають гідне оточення, а також блискучі перспективи на майбутнє. Наталія не так давно вийшла заміж та емігрувала. Андрій поки що підліток, але 2 роки тому проявив себе як чоловік, вразивши всю країну стійкістю та мужністю. Адже поки його батько знаходився в Іспанії, він тримав себе в руках та був опорою для своїх матері та сестри.

Ірина Горова заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Ірина ж після двох невдалих шлюбів неохоче говорить про своє особисте життя. Хоча на весілля Потапа та Насті Каменських прийшла з бойфрендом. Що відбувається поза кадром залишається таємницею.

Та чи є імовірність того, що продюсерка наважилася на третю дитину? Інколи зірки у цій сфері дійсно дивують. Нещодавно на офіційній сторінці компанії продюсерки з’явилася лінійка фотографій, в якій члени команди діляться своїми відчуттями. Звісно, серед них опинилася і Ірина Горова.

Ірина Горова заінтригувала мережу імовірною вагітністю

У кадрі продюсерка постала у кроп-топі та в джинсах, але в очі одразу ж кидається той факт, що фігура продюсерки змінилася, і це особливо помітно через тату, яке знаходиться в неї на животі.

Ірина Горова заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Цілком імовірно, що даний кадр міг бути створений через невдалий ракурс, але також цілком можливо, що Ірина може знаходитися в положенні, як пишуть коментатори під публікацією.

Нагадуємо, не так давно ворожка Марія Тиха поділилася своїми думками на рахунок того, чому Настя Каменських та Потап досі не завели спільних дітей. На даний момент пара знаходиться в Колумбії, але вийшла на червону доріжку не разом, а з іншим супроводом.

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.