Як виглядає четверта дитина артиста Віктора Павліка? Молода дружина народила ще одного. Татусь щасливий

Знаменитий український співак Віктор Павлік у 2020 році одружився вчетверте. Його дружиною стала молода концертна директорка Катерина Репяхова. Саме вона подарувала зірці ще одного сина.

Відоме подружжя вже неодноразово зіштовхувалося з негативними висловлюваннями користувачів мережі щодо їхнього шлюбу. Блогерка Катерина Репяхова активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram й часто спілкується з шанувальниками та хейтерами.

Катерина зазначала, що вона має найкращого чоловіка та батька для своєї дитини, а різниця у віці майже 30 років, яка так хвилює пересічних громадян, ніяк не впливає на їхні стосунки. У 2021 році молода дружина артиста подарувала йому сина Михайла, який для зірки виявився четвертим спадкоємцем.

Четверта дитина артиста Віктора Павліка

Дружина співака розповідала, що син є сенсом її життя, і навіть під час відпочинку з чоловіком в Буковелі, вона дуже сумувала за хлопчиком. Відомо, що спадкоємець Віктора Павліка та Катерини Репяхової має затримку мовлення, тож з ним активно займаються педагогічно. Михась відвідує заняття з нейрокорекції.

Блогерка відверто ділилася з підписниками особистої сторінки в соціальній мережі Instagram результатами лікування. Хлопчик повторює звуки, каже деякі слова і набагато краще розуміє звернену до нього мову.

Катерина Репяхова розповіла всі подробиці діагнозу сина Віктора Павліка
Четверта дитина артиста Віктора Павліка

З сином зіркового подружжя проводять дихальні, сенсорні та рухові вправи. Катерина розповідала, що вони допомагають покращувати його мислення, пам’ять, увагу та сприяють врегулюванню тонусу. А ще такий комплексний підхід дозволяє стабілізувати загальний емоційний стан Михайла.

Віктор Павлік розповів, що переживає через вік
Четверта дитина артиста Віктора Павліка

Нагадуємо, дружина Віктора Павліка розсекречувала, що дуже мріє народити ще й доньку. Таким чином співак може стати батьком п’ятьох дітей.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.