Ольга Фреймут, яка давно живе з чоловіком за кордоном, показалася на концерті: як зараз виглядає зірка?

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут розповіла, що вирішила завітати на благодійний концерт відомого гурту "Бумбокс". Зірка поділилася кадрами з того заходу.

З початку повномасштабного вторгнення Ольга Фреймут з родиною живе у Великій Британії. Останнім часом знаменитість почала активніше вести свій Instagram-блог і показувати себе шанувальникам.

Ольга Фреймут кардинально змінила імідж та показала результат
Ольга Фреймут показала, як зараз виглядає

Нещодавно телеведуча розповіла, що вирішила завітати на благодійний концерт відомого українського гурту “Бумбокс” в Лондоні. Фреймут оприлюднила кілька кадрів із заходу. Спочатку журналістка поширила відео, як тільки йшла на виступ. Далі вона поділилася атмосферою, оприлюднивши ролик, як співає Андрій Хливнюк.

Ольга Фреймут показала, як зараз виглядає

Також Фреймут додала собі на сторінку кадр, який з нею оприлюднила одна з її шанувальниць. Бачимо, що дівчина була дуже щаслива від зустрічі із зіркою. Обидві щиро посміхалися на камеру.

Ольга Фреймут показала, як зараз виглядає

Згодом знаменитість поділилася останньою світлиною, в якій теж позувала не сама. Помічаємо, що обличчя деяких дівчат, зокрема самої Фреймут, дещо розмиті, втім, це фото не зіпсувало.

Ольга Фреймут показала, як зараз виглядає

Нагадуємо, 17 лютого Ольга Фреймут привітала старшу доньку Злату Мітчелл з 18-річчям. В дописі зіркова матуся зазначила, як сильно її любить та побажала їй бути щасливою. Також від теперішнього чоловіка Володимира Локотка телеведуча народила ще двох дітей – сина Валерія у 2016 році та доньку Євдокію у 2017 році.

Після появи на світ третьої дитини стало відомо, що журналістка вийшла заміж та взяла прізвище свого чоловіка. До речі, зірка зізнавалася, що не може повернутися додому через молодших дітей, оскільки в країні продовжується війна. В Лондоні вона відчула, що втрачає себе, тож саме в Україні її життя.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.