Як виглядає теща Юрія Горбунова? Осадча показала маму та привітала її зі святом. І чоловік теж висловився

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча показала та привітала свою маму в її день народження. Також висловитися вирішив і зять, чоловік доньки, шоумен Юрій Горбунов.

У 2017 році публіка була дещо здивована, оскільки дізналася про почуття Катерини Осадчої та Юрія Горбунова. Так, пара приховувала свої відносини тривалий час. Відомо, що першим у коханні зізнався чоловік, а ось ініціаторкою стосунків стала Катерина.

В лютому 2017 року дружина ощасливила Горбунова первістком Іваном. У 2021 році подружжя стало батьками ще одного спільного сина Данила. Телеведучий розповів, що обожнює проводити час з коханою та синами, коли є така можливість.

Осадча розповіла про різницю у віці та зрості з Горбуновим
Осадча показала маму та привітала її зі святом

Нещодавно Катерина Осадча на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram показала тещу чоловіка. Знаменитість привітала маму з днем народження, прикріпивши спільну світлину. На фото вона міцно обійняла матусю.

В дописі Осадча зазначила, що для неї вона приклад жінки, яка іде в ногу з часом. Наприклад, коли потрібно сісти за кермо, опанувати всі гаджети, йогу, щоб не боліла спина. Жінка намагається всьому вчитися.

Наприкінці Катерина зазначила, що вся родина її дуже любить. В коментарях під дописом  висловив свої привітання зять жінки. Юрій Горбунов побажав Олені Олександрівні многая літа. Також написав, що вона молодець, а ще слова поваги та любові.

“Многая літа, Олена Олександрівна!! Ви велика молодець! Любимо і поважаємо!!”, – привітав тещу Горбунов.

Осадча показала маму та привітала її зі святом

Нагадуємо, Юрій Горбунов відверто розповів, чи зіштовхувався з кризами у стосунках з дружиною. За словами телеведучого, вони українська сім’я, яка проходила через все, як і всі інші. Додав, що родина і відносини в ній – це праця.

Схожі статті

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?