Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова продемонструвала приголомшливі зміни: ось що зробив макіяж (ВІДЕО)

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова здивувала підписників змінами. Знаменитість показала себе до та після макіяжу.

Катерина Репяхова є завзятою кар’єристкою, оскільки одночасно поєднувати кілька справ, вдається далеко не кожній. Втім, як і будь-яка людина, Катя може втомлюватися. Секрет успіху знаменитості простий – вона просто любить те, що робить.

У 2020 році Катерина стала дружиною знаменитого артиста Віктора Павліка. У 2021 році Репяхова ощасливила себе та чоловіка спільним сином Михайлом. Також на честь спадкоємця блогерка заснувала власний бренд дитячого одягу. Тепер кохана співака займається його концертними справами, активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram, працює над магазином, а також не забуває про родину.

Катя Репяхова
Катя Репяхова продемонструвала приголомшливі зміни

Нещодавно Катерина Репяхова здивувала підписників Instagram-блогу своїми змінами. Бізнесвумен оприлюднила невеличке відео, де показалася до та після макіяжу. Блогерка продемонструвала, як їй зробили ефект мокрої укладки та smoky eyes. Образ доповнила чорним лонгслівом і масивними сережками.

В дописі Репяхова зазначила, що хотілося бути собою, різною, не ідеальною та просто бути щасливою. В коментарях блогерка отримала безліч компліментів від користувачів мережі, оскільки більшість з них були дійсно здивовані.

Нагадуємо, нещодавно Катерина Репяхова розповіла, що засмутило її маму. Виявилося, що в 62 роки у жінки немає пенсії. Їй 3 раз відмовили, тому що весь час чогось не вистачає. Цього разу не вистачило печатки, яку мали поставити в 1985 році у відділі народної освіти. Матуся знаменитості працювала більшість життя. Вона вчитель математики.

Схожі статті

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.

Ведуча ТСН Наталія Островська не змогла приховати свою неприємність: “Випало майже все волосся”

Відома українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок та розповіла про неприємну ситуацію, яка з нею сталася вночі. Що ж відбувається?