Майбутня мама Настя Каменських показала живіт і зізналася, чому сидить у Колумбії: “От-от з’явиться дитина”

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову заінтригувала користувачів імовірною вагітністю. Чи є вирогідність, що на цей раз вона дійсно чекає на дитя?

На рахунок вагітності журналісти розпитували Настю Каменських неодноразово, але завжди отримували однакові відповіді. Співачка не поспішає зізнаватися у тому, що не хоче ставати матір’ю. Власне, вона завжди говорить, що обожнює дітей, і бачить себе в ролі жінки сімейної, з декількома спадкоємцями. Але, мовляв, Господь поки що не дає дітей.

І в цьому питанні шанувальники здебільшого довіряючи словам артистки. Але знаходяться ті, хто ставлять їх під сумнів. Наприклад, не так давно в YouTube ворожка Марія Тиха заявила, що співачка нібито просто людина іншого складу, і дітей народжувати не хоче.

Настя Каменських розсекретила причину свого відрядження до Колумбії

Настя Каменських офіційно заявила, що вже готова ходити на нові побачення
Настя Каменських розсекретила причину свого відрядження до Колумбії

Потап свою чергу також спілкувався з пресою на цей рахунок, і говорив, що хоче стати взагалі багатодітним батьком. Але зараз між закоханими відбувається щось дивне, і користувачі давно помічають, що нібито в їхніх стосунках серйозна криза, яку ніяк не вдається подолати.

Останні півроку Настя Каменських активно проводить саме в Колумбії. Олексій туди приїжджає лише час від часу. Співачка активно проводить різні маркетингові компанії, щоб підвищити свою популярність в іспаномовних країнах, але нещодавно також заінтригувала своїм станом. У студію вона прийшла у шовковій сукні, яка підкреслила її фігуру.

Кадри з даного івенту потрапили на її особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. У дописі до знімків Настя заявила про мету своєї поїздки до Колумбії, і підкреслила свою зайнятість у творчості. Втім, користувачі одразу ж помітили, що Настя знову змінилася, і ці зміни здебільшого торкаються її фігури. Зокрема, дехто висловив свою підозру на рахунок цікавого положення артистки.

Настя Каменських розсекретила причину свого відрядження до Колумбії

Втім, артистка як завжди проігнорувала дані випади на свій рахунок та залишила усі питання без відповіді.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.