Після смерті матері Тоня Матвієнко сильно схудла і стала копією Ніни Митрофанівни: вже й говорить її голосом

Втрата рідних людей діє на нас по-різному, хоча гора має багато спільних ознак. Тоня Матвієнко прийняла рішення провести свій біль саме через творчість.

Новина про смерті Ніна Митрофанівна облетіла Україну в середині жовтня. І майже для всіх стало абсолютною неочікуваністю, адже до останнього Матвієнко робила вигляд, що повна сил та енергії. І лише найближчі люди знали про ту боротьбу, яку вона вела зі своєю хворобою один на один. Після її смерті з’ясувалося, що вона померла від онкології. Вперше дану інформацію озвучив її зять Арсен Мірзоян.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її старша дочка Уляна
Тоня Матвієнко сильно схудла і стала копією Ніни Митрофанівни

Тоня Матвієнко сильно схудла і стала копією Ніни Митрофанівни

Єдина дочка виконавиці Тоня знаходилася у тотальному горі і не знаходила в собі сил навіть давати інтерв’ю. Хіба що декілька разів вона надала короткі коментарі для своїх фанатів, які щиро хвилювалися за співачку, адже знали, наскільки вона близька зі своєю покійною матір’ю. Також аудиторія помітила, що виконавиця сильно схудла.

Днями співачка презентувала свою нову композицію “Ти – це я”. Також до пісні був випущений відеокліп, який має доволі цікаву деталь в історії свого створення. Виявляється, що у відеоролику здебільшого попрацювала нейромережа. І саме вона відтворила голос її матері – Ніни Митрофанівни.Роботу вже можна передивитися на платформі YouTube.

“Ми – продовження наших батьків. У пісні себе дізнаються багато, – заявила зірка. – Ми можемо бути не схожими зовні зі своїми батьками. Але в багатьох випадках звички, голос, рухи ідентифікують нас як дітей своїх батьків. Пісня Ти – це я саме про це”

Уся родзинка композиції полягає саме у тому, що штучний інтелект не просто відтворив голос Ніни Митрофанівни, але і допоміг донести основну думку твору саме за допомогою нього.

Нагадуємо, що не так давно Тоня Матвієнко виклала на аукціон обручку своєї матері, з метою добре зробити та передати гроші на благодійність.

Також уся творча енергія співачки зараз направлена саме на її матір, яку вона досі оплакує. Це приносить їй неабиякі плоди на сцені.

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.