Успішний, немолодий та імпозантний: зірка “МастерШеф” Ольга Мартиновська вперше показала нового коханого

Ольга Мартиновська не так давно зізналася, що знаходиться в любовних стосунках вперше за багато років. Однак, не стала розповідати про коханого багато.

Така таємничість було пов’язана з тим, що зірка не хотіла розсекречувати особистість бойфренда. Ольга Мартиновська у своєму інтерв’ю Славі Дьоміну зізналася лише в тому, що чоловік з її оточення, а також пов’язаний з ресторанним бізнесом, і це не Володимир Ярославський, як вважають фанати.

Так, зірка наголосила, що з її колегою вони всього лиш хороші друзі, не дивлячись на хімію, яка відбувається між нами най країні та в реальному житті. Ольга підкреслила, що не бачить Ярославського у ролі свого коханого хоча б тому, що він нижчий за неї і не зможе підняти її на руки. Мовляв, в її уявленні обранець має демонструвати свою домінантну позицію не тільки поведінкою, але й зовнішньо.

Ольга Мартиновська вперше показала нового коханого

У тому ж інтерв’ю Ольга Мартиновська зізналася, що познайомилася зі своїм новим коханим завдяки соцмережам. Мовляв, він залишив їй коментар під рецептом з варениками. І журналіст провів маленьке дослідження, в результаті якого дізнався, що цією людиною був Руслан Шибаєв.

Ольга Мартиновська вперше показала нового коханого

Відмітимо, що Ольга та Руслан не світяться разом на жодних заходах, намагаються також поводитися доволі обережно на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram. Однак, Ольга все ж таки зробила необережне зауваження, за допомогою якого пресі вдалося ідентифікувати особистість її обранця.

Ольга Мартиновська вперше показала нового коханого

Нагадуємо, що Ольга вже була заміжня. Ще до етапу своєї шаленої популярності зірка перебувала у шлюбі з шеф-кухарем, проблеми у роботі якого серйозно вплинули і на особисте життя. Так склалося, що ці проблеми приніс саме Володимир Ярославський, а пізніше став близьким другом для самої Ольги, яка спершу його зненавиділа. Від цього союзу у зірки залишилася єдина дочка Віруня.

Ольга обожнює свою дитину, постійно розповідає про неї в блозі і не приховує, що вона для неї є центром всесвіту.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.