Як виглядає перша дружина Сергія Притули: народила йому сина Дмитрика, який виріс повною копією свого батька

Знаменитий український телеведучий, а нині голова благодійного фонду Сергій Притула давно має статус зразкового сім'янина, хоча і йому доводилося розлучатися.

Попри те, що Сергій Притула з’являвся на телеекранах ледь не щодня, свою сім’ю він робити публічною взагалі не поспішав, і якийсь період часу вів дуже закритий образ життя.

Сергій Притула розповів, чому розлучився з дружиною
Сергій Притула розповів, чому розлучився з дружиною

Так, поки одні зірки намагалися просувати своїх дружин та дітей, Сергій Притула навпаки намагався захищати сім’ю від надмірної уваги публіки і це одна з причин, чому фанати не одразу помітили, що у сім’ї стався розлад ,а кохання між ведучим та його дружиною Юлією більше немає.

Сергій Притула показав, як виглядає його перша дружина

Юлія Андрійчук із сином від Сергія Притули

На той період ходили чутки, що всьому провиною стала партнерка зірки Ольга Фреймут, з якою він працював у багатьох проєктах, і так само активно виступав на корпоративах, але насправді між зірками на той час визрів небувалий конфлікт.

І хоча здавалося, що все ще можна виправити, насправді стосунки між друзями псувалися з геометричною прогресією. А в житті Сергія тим часом з’явилася красуня Катруся, яка потім подарує йому двох прекрасних дівчаток, а також стане хорошою мачухою для його єдиного сина Дмитра, що народився у першому шлюбі.

Юлія Андрійчук змогла зберегти хороші стосунки з колишнім чоловіком, і зайнялася особистим життям. Так, вона знайшла щастя у шлюбі з іншим чоловіком, хоча і не змогла втримати це щастя. Як склалася її доля за останні 3 роки залишається загадкою, у зв’язку з тим, що Сергій Притула говорить про особисте все менше, а про сім’ю старшого сина тим паче.

Однак незмінним залишається те, що обидва рази Сергій взяв у дружини неймовірних красунь, з якими зміг побудувати прекрасні сім’ї, а також провести на світ неймовірних дітей. На даний момент Сергій Притула офіційно багатодітний батько, і хто знає, можливо і на цьому він не зупиниться, і дожене Андрія Доманського по кількості дітей?

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.