Мама Дана Балана таки дочекалася весілля: Людмила Балан відгуляла свято кохання та показала наречену

Відомо молдавська співачка Людмила Балан заінтригувала мережу свіжими кадрами, які зробила на святі кохання на своїй батьківщині. Усі деталі в статті.

Недарма Дан Балан користується любов’ю свого народу, адже його матір вже знала секрет, як її завоювати. Так, Людмила Балан вважається улюбленицею в Молдові. Вона дуже близька до людей, співає народні пісні, завжди легко йде на контакт і з дорослими, і з дітьми.

Мама Дана Балана показала свій виступ на весіллі

Дан Балан виступив на розкішному весіллі телеведучої
Мама Дана Балана показала свій виступ на весіллі

А тому немає нічого дивного у тому, що вона також доволі затребувана на таких корпоративах як весілля. Кадри з подібних заходів на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються регулярно. І хоча їх інтенсивність стала набагато менше через останні події в світі, Людмила все одно допомагає молодятам провести цей день особливо.

Наприклад, днями зірка знову показала у своєму блозі, як виступала на черговому весіллі у Молдові. Людмила як завжди обрала для цього доволі нестандартний наряд, зважаючи на свій вік та статус. Співачка потішила фанатів своїми стрункими ногами та короткою спідницею. Як завжди вона була дуже весела, організована та сяяла ентузіазмом.

Людмила Балан відгуляла гучне весілля

Нагадуємо, що станом на 24 лютого її син Дан Балан перебував в Києві. Він став живим свідком усього того, що відбувалося. Сім’я артиста одразу підтримала Україну у публічному просторі та висловила свої сподівання, що український народ вистоїть.

Вже незабаром Людмила давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що Дан довго не міг виїхати з України. На нього чекали агенти, адже у зірки були підписані контракти, а тому виїжджати було необхідно якомога швидше. Врешті-решт, через декілька тижнів він все ж таки дістався Молдови.

Після цього зірка надовго зник з інформаційного простору. Спочатку Дан мешкав деякий час в Туреччині, потім в Румунії. З кінця 2023-го він перебуває в Молдові. Насправді у зірки громадянство Сполучених Штатів Америки, але останнім часом він там майже не живе. Подейкують, що зірка можу повернутися до свого коріння.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.